DURTAŞ KARDEŞLERDEN BÜYÜK YATIRIM

Süt ve süt ürünleri sektöründe yıllardır Doğu Bereket markasıyla hizmet eden Cenk ve Aykut Durtaş kardeşlerden Ardahan’a büyük bir yatırım daha.

GÜNCEL 2.03.2022 18:25:00 0
DURTAŞ KARDEŞLERDEN BÜYÜK YATIRIM

Süt ve süt ürünleri sektöründe yıllardır Doğu Bereket markasıyla hizmet eden Cenk ve Aykut Durtaş kardeşlerden Ardahan’a büyük bir yatırım daha.

Ardahan’dan kazandıklarını yine Ardahan’da yatırıma dönüştüren yılların emektar esnafı Nihat Durtaş’ın çocukları Cenk ve Aykut kardeşler, Ardahan’a hizmet etmekten her zaman onur duyduklarını dile getirdiler.

Süt ve süt ürünlerinin yanında inşaat projeleri alanında da çalışmalarını sürdüren Durtaş kardeşler, Kaptanpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi Piyade sokakta yeni konseptli Doğu Bereket Süt ürünleri firmasını hizmete açtılar.

Önümüzdeki haftalara açılışını yapacakları Doğu Bereket Süt Ürünleri hakkında gazetecileri yeni mekanda ağırlayan Cenk Durtaş: “Kardeşim Aykut Durtaş’la birlikte süt ürünleri üzerinde yıllardır kalitemizi bozmadan tamamen doğal ürünlerin imalatını ve satışını gerçekleştirmekteyiz. 2 bin 500 rakımlı yayla ve meralarımızda elde ettiğimiz sütü doğal yöntemlerle işletmekteyiz. Ardahan’da ve il dışındaki tüm müşterilerimizden geri dönüş memnuniyetlerini sürekli alıyoruz” dedi.

Doğu Bereket markasını zirveye taşımak için tam konseptli yeni bir süt işleme fabrikası kuracaklarını belirten Durtaş: “Açacağımız yeni işletmemizde süt ürünlerinin tümünü üreteceğiz. Ardahan’ın ayranı, sütü, peyniri, kaşarı, balı ve yoğurdunu markalaştıracağız ve bu ürünleri tescil ettireceğiz. Yeni projemizde yöresel ürünlerimizin tamamı kadın eli ile işlenecek, ürünlerimizin doğal tadını bozmadan eski lezzetini korumak ve kaybedilen damak tadını yeniden yakalamak için çalışıyoruz. Tüm yatırımlarımız kendi öz sermayemizle yapılmaktadır.  Ayrıca İstanbul Sefaköy, İzmir, İstanbul, Bursa ve İnegöl’de Doğu Bereket Süt ürünleri markasıyla bölgemizin yöresel ve doğal ürünlerini batıya da tanıtıyor ve tattırıyoruz. Bölgemizde yetişen doğal ürünlerin yer aldığı geniş bir yelpazeyle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İşletmemizde keçi ve manda sütünden üretilen doğal yoğurdumuzda vardır. Modern ve hijyenik bir ortamda ürettiğimiz süt ve süt ürünleri yoğun bir rağbet görüyor” diye konuştu.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak