Dursunoğlu, “Ardahan Günlerini başarıya taşımamız gerekiyor”

Yüksek Bilgisayar Mühendisi Halil İbrahim Dursunoğlu, ARDAFED tarafından Ankara Altınpark Fuar alanında düzenlenen Ardahan Tanıtım Günleri’ni ziyaret etti.

GÜNCEL 3.12.2021 16:28:00 0
Dursunoğlu, “Ardahan Günlerini başarıya taşımamız gerekiyor”

ŞENOL KİRMAN

Halil İbrahim Dursunoğlu, “Siyasi görüş, dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan el ele verip Ardahan Günlerini başarıya taşımamız gerekiyor” dedi.

Tanıtım Günlerinde stantları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Halil İbrahim Dursunoğlu, hemşehrileri ile hasbihal etti.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Dursunoğlu, ARDAFED tarafından Ardahan’ın tanıtımı için güzel bir başlangıç yapıldığını söyledi.

Ardahan Tanıtım Günlerinin Kars, Ardahan, Iğdır geceleri adı altında yapılamaması gerektiğini vurgulayan Dursunoğlu, “Ergüder Şimdi başkanımız organizatörlüğünde 2 Aralık’ta Ankara’da başlayan Ardahan Tanıtım Günleri’ni ziyaret ettim. Daha önceden Kars, Ardahan, Iğdır tanıtım günlerine de gelmiştim. Açıkçası o zaman üzülmüştüm. Ergüder Şimdi Başkanımla da fikrimi paylaşmıştım. O zaman Kars’ın gölgesinde kalmıştık. Ama şimdi destek verenlere çok teşekkür ediyorum, Ardahan’ın böyle bir güne ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı karşıladık. Gönül isterdi ki Ardahan’dan daha fazla iş insanlarımız olsun ki Ardahan’ın tam anlamıyla tanıtalım. Ama bu bir başlangıç startı verdik. Bundan sonra her geçen sene daha güzelini yapmaya çalışacağız. Bunun aynısını İstanbul’da da istiyoruz ama Kars, Ardahan, Iğdır geceleri adı altında değil. Sadece Ardahan’a özgü olduğunda insanlar daha rahat birbirleriyle kaynaşıyor, daha sıcak bir ortam oluyor. Ama Kars, Ardahan, Iğdır adı altında olduğunda Ardahan ve Iğdır Kars’ın gölgesinde kalıyor. Ülkenin dört bir tarafında ki Ardahanlı hemşehrilerimizi bekliyoruz. Bir sinerji oluşturmamız lazım. Siyasi görüş, dil, din, ırk, mezhep ayrı olmadan Ardahan Günlerini başarıya taşımamız gerekiyor. Bu konuda ilk adımı attık, sonra ki yıllar da daha güzellerinin olacağına inanıyorum” diye konuştu. 
 


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI