Düğün sezonu açıldı, çiçekçilerin yüzü güldü

Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da açılırken, çiçekçiler önünde yer almaya başlayan arabalar ise esnafın yüzünü güldürüyor.

3.07.2019 10:46:22 0
Düğün sezonu açıldı, çiçekçilerin yüzü güldü

Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da açılırken, çiçekçiler önünde yer almaya başlayan arabalar ise esnafın yüzünü güldürüyor.

Birçok çiftin evlenmek için beklediği yaz ayları çiçekçileri de hareketlendirdi. Arabalar farklı süslerle süsleniyor. Bazı çiftler ise gelin arabalarının arkasına ilginç yazılar da yazdırıyor.

Ardahan Kongre Caddesinde hizmet veren Orkide Çiçekçilik sahibi Yunus Altundal, Ramazan bayramının ardından işlerinin hareketlendiğini söyledi.

Haftada ortalama olarak 25 tane arabayı süslediklerini anlatan Altundal, "Araba önlerine çiçek dışında, düğün sahiplerinin getirdikleri oyuncakları da koyuyoruz. Genelde ayıcık, papyon ve dudak gibi oyuncaklar getiriyorlar. Ardahan´da genel olarak klasik süsleme var. Farklı olarak evlenecek çiftlerin baş harflerini papatya ile yazıyoruz. Bir arabayı yaklaşık olarak yarım saatte süslüyoruz. Süsleme modeline göre fiyatlar da değişiyor. 130 ile 200 lira arasında fiyat aralığı oluşuyor. Onun dışında da araba arkalarına yazılar yazıyoruz. Mesela; ?Aşkımız Ardahan yolları gibi hiç bitmesin, Üzülmeyin kızlar bekar sağdıcım var? gibi sözler de tercih ediliyor. Ayrıca Vosvos marka aracımız da gelin arabası olarak kiralanmaktadır? açıklamasında bulundu.

/resimler/2019-7/3/1105023637565.jpg


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti