DR. NEJAT AKIN´A ?YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ?

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Nejat Akın, Ardahan´ın Enleri 2021 Ödül Töreninde Yaşam Boyu Onur Ödülüne layık görüldü.

GÜNCEL 9.07.2021 17:20:45 0
DR. NEJAT AKIN´A ?YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ?

ŞENOL KİRMAN

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Nejat Akın, Ardahan´ın Enleri 2021 Ödül Töreninde Yaşam Boyu Onur Ödülüne layık görüldü.

Ardahan´da ilk kez düzenlenen ?Ardahan´ın Enleri 2021 Ödül Töreni? 2 Temmuz Cuma günü akşam gerçekleştirildi.

Ardahan Medya Gazetesi ile Batıyakası Medya tarafından düzenlenen "Ardahan´ın Enleri 2021" Ödül Töreni Dursun Akçam Kültür Merkezinde yapılan törenle birçok kategoride ödüller sahiplerine teslim edildi.

Yıllardır Ardahan´a ve Ardahanlıya hizmet veren, hastalara karşı olan hassasiyeti ile bilinen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Nejat Akın, Ardahan´ın Enleri 2021 Ödül Töreninde Yaşam Boyu Onur Ödülüne layık görüldü. Yoğun işleri dolayısıyla ödül törenine katılamayan Dr. Nejat Akın´a ödülü Ardahan Medya Gazetesi sorumlu Müdürü Barış Bilgin tarafından takdim etti.

Coğrafi konumu ve olumsuz hava koşullarına rağmen 1989 yılından beri Ardahan´da görev yapmakta olan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Nejat Akın aynı zamanda Hemo Diyaliz Uzmanı ve Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı görevini yürütmektedir. Personel sıkıntısının had safhada olduğu dönemlerde bile halkın mağdur olmaması için görevini özverili bir şekilde yürütmektedir. 1988 yılında vatani görevi nedeniyle geldiği Ardahan´da, askerlik sonrası bölgeyi ve bölge insanına olan sevgisi ile 32 yıldır hizmet etmektedir. Özellikle yaşlı hastaların talepleri ile mesai saatleri dışında evlerinde ziyaret ederek moral ve motivasyon vermiş, genç meslektaşlarına örnek olmuştur. İşine gösterdiği özen ve insanlara karşı olan tutumu ile Ardahan halkı tarafından büyük takdir toplamaktadır.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı