DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI

Ardahan Belediyesi dördüncü Taziye Evi’ni Atatürk Mahallesi’nde hizmete açtı.

GÜNCEL 27.03.2024 15:11:00 0
DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI

Ardahan Belediyesi dördüncü Taziye Evi’ni Atatürk Mahallesi’nde hizmete açtı. Ardahan Atatürk Mahallesinde Taziye Evi açılışı ve İftar programı düzenlendi.

Ardahan Belediyesi, “Her Mahalleye Taziye Evi” projesi kapsamında Atatürk Mahallesi’ne Taziye Evi kazandırarak mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacını karşıladı. Yapımı tamamlanan Taziye Evi, Atatürk Mahallesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine ve iftar programına CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, HDP Ardahan eski Milletvekili Taşkın AktaşArdahan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Faruk Demir ve eşi Zuhal Demir, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, DEM Parti İl Başkanı Engin Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer ile mahalle sakinleri katıldı. 

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Faruk Demir,Pazar günü bir seçim olacak, 5 yıl önce Ardahan’a getirdiğimiz huzur, barış, kardeşlik, kalkınma ve kentleşme hamlemizi bir 5 yıl daha sürdüreceğiz. Kent uzlaşısıyla Ardahan’ı 2019 ruhuyla tekrar 5 yıllığına yöneteceğiz. Dördüncü Taziye Evimizi Ardahan Atatürk Mahallemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ardahan’ımıza 7 tane taziye evi kazandırıyoruz. 5 tanesini hazırladık iki tanesi önümüzde ki süreçte hazır olacak. Bunlardan bir tanesine sadece çevre düzeni için Erbay Ünal babası Sadrettin Ünal adına sponsor olmuştur. Onun dışında ki tüm harcamalar belediye bütçesinden yapılmıştır. Hiç kimsenin başka bir katkısı yoktur, eğer katkı sunmak isteyenler varsa olabilirler. Ardahan’ımıza yenilikler katmaya devam edeceğiz. Bugün ki iftar yemeğimizi babamın ve annemin hayrına abim Turan Demir ve amcamın oğlu Şener Demir veriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılan kıymetli davetlilerimize de teşekkür ediyor, Taziye Evimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

Konuşmaların ardından, taziye evinin açılışı yapıldı, ardından katılımcılara Başkan Faruk Demir'in abisi Turan Demir ve amcasının oğlu Şener Demir tarafından iftar yemeği verildi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak