Donmuş nehir üzerinde mangal yaptılar

Donmuş nehir üzerinde mangal yaptılar

15.02.2019 09:12:41 0
Donmuş nehir üzerinde mangal yaptılar

Ardahan´da üniversite okuyan gençler şehrin çilesi olarak görünen soğuk havanın tadını mangal ve kardan çay yaparak çıkardılar.
Ardahan´da bir grup öğrenci bir araya gelerek Antalya´dan gelen misafirini donmuş kura nehrinin üzerinde ağırladılar. Kış aylarının soğuk geçmesi ile donan kura nehrine çıkma cesareti gösteren öğrenciler buzun ve soğuk havanın keyfini mangal ve karla çay yaparak çıkardılar.
Öğrencilerden Muhammet Bıyıklı yaptığı açıklamada; ?´-Şu an hava derecesi eksi yirmi derece kura nehri üzerinde sucuk mangal yapıyoruz. Nehir buz tutmuş durumda, böyle bir şey düşündük misafirimiz geldi bu gün ona özel bir şey yapıyoruz. Güzel olacak gerçekten güzel olacak, hava çok soğuk ve tam gün batımına denk geldik güzel bir etkinlik olacak, arkamızda kura nehrinin köprüsü var kalemiz var kale manzarasına doğru bir şey yapalım dedik.
Kar suyundan çay yapmaya çalışıyoruz doğal bir çay olacak zaten şu an hava sıcaklığı eksi yirmi derece rahat var, ısınmak için çayımızı yapıyoruz, soğanlarımızda pişsin onlarda antibiyotik niyetine yiyeceğiz böyle bir etkinliği herkese tavsiye ederim.´´ Dedi. Ufuk Işık


1

Bağdeşen Spor şampiyon oldu

2

Ardahan'da Sağlık Bilincini yükselten "Ben Her Yerde varım" projesi

3

Ardahan’da 2024’ün ilk 4 ayında 876 asayiş olayı meydana geldi

4

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

5

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi