Dilan Demir, kayaklı koşu yarışmalarında Türkiye şampiyonu oldu

Ardahanlı Milli sporcu Dilan Demir, kayaklı koşu yarışmalarında Türkiye şampiyonu oldu

SPOR 9.02.2024 11:46:00 0
Dilan Demir, kayaklı koşu yarışmalarında Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından organize edilen kayaklı koşu 1. etap yarışmaları Erzurum Aşkale, Kandili Kayaklı Koşu ve Biatlon Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ardahan dahil 19 ilin katıldığı yarışmalarda U12, 13, 14, 16, 18, 20 ve 21 yaşlardaki sporcular kayak pistinde birbiriyle kıyasıya mücadele ederken, bitiş çizgisine ulaşan sporcuların nefes nefese kalması ve kendilerini yere bırakmaları etabın ne kadar zorlu olduğunu sergilenirken yarışmacılar ve arkadaşlarının yardımlaşmaları dikkatlerden kaçmadı.

1.Etap Kayaklı koşu yarışlarında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Yılmaz başhakem olarak görev aldı. Ardahanlı Milli Sporcu Dilan Demir, U20 Kadınlar Kategorisinde ilk gün yapılan 7,5 Km. Klasik Stilde 2’inci ve İkinci gün yapılan 5 Km Serbest Stil yarışmasında Türkiye Şampiyonu oldu.

U16 kategorisinde yarışan Alperen Bayraktar ise yarışmayı 16’ıncı tamamladı.

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, müsabakalarda görev alan Spor Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Yılmaz’ı ve yarışmaya katılan sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.  

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi