DEVA PARTİSİ TAM GAZ SAHADA

DEVA Partisi Ardahan Teşkilatı, siyasi partilere, eğitim kurumlarına ve avukatlara ziyaretlerde bulundu.

SİYASET 18.09.2022 10:48:00 0
DEVA PARTİSİ TAM GAZ SAHADA

HABER: ŞENOL KİRMAN

DEVA Partisi Ardahan Teşkilatı, siyasi partilere, eğitim kurumlarına ve avukatlara ziyaretlerde bulundu. DEVA Partisi Genel Merkezinin haftalık gündem konularına yönelik sahaya inen DEVA Partisi Ardahan İl Teşkilatı çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. Ziyaretlerde DEVA Partisi’nin eylem planları hakkında bilgilendirmeler yapılıyor.

SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Parti’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yerel ve ulusal konuların konuşulduğu ve karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret kapsamında Başkan Candar Yılmaz; "Partiler arası fikir alışverişlerinin ve istişarelerin olmasını önemseyen bir partiyiz. Özellikle Ardahan ile ilgili sorun ve taleplerimizi değerli başkanlarımızla masaya yatırdık. Şahsım ve partimiz adına kendilerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

AVUKATLARA ZİYARET

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Aşkın Yıldız ve İl Başkan Yardımcıları; Avukat Derya Aydın, Baran Çoban ve Bayram Yıldız'ı ofislerinde ziyaret etti. Avukatlara Adil Yargı Eylem Planı takdim edilerek, eylem planları üzerine istişarelerde bulundular.

EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET

Kentte faaliyet gösteren dershaneleri ziyaret eden DEVA Partisi İl Teşkilatı, eğitim üzerine istişarelerde bulunarak, DEVA Partisi’nin Yüksek Öğretim Eylem Planını takdim ettiler.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu