DEVA PARTİSİ ARDAHAN’DA SAHAYA İNDİ!

Ardahan’da DEVA Partisi 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için sahaya indi.

7.12.2023 14:35:00 0
DEVA PARTİSİ ARDAHAN’DA SAHAYA İNDİ!

Ardahan’da DEVA Partisi 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için sahaya indi. İlk kez yerel seçimlere girecek olan DEVA Partisinde Ardahan Belediye Başkan adayının belli olmasının ardından saha çalışmaları başladı.

Ardahan’da sahaya inen ilk belediye başkan adayı olan DEVA Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar ve teşkilatlar seçim haftasına kadar sürecek yoğun mesainin startını verdi.

DEVA Partisi Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aşkın Yıldız ve Kadın Çalışmaları Başkanı Şermin Yılmaz gazetemizi ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkan adayı Halil Kaçar’ın Ardahan’a yönelik vizyonu ve projeleri masaya yatırıldı. Başkan adayı Halil Kaçar, Ardahan Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi durumunda yapmayı planladığı yatırımları paylaştı. 

Kentin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda şekillendirdiği projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Kaçar, yerel yönetimde şeffaflığı, katılımcılığı ve adaleti vurgulayarak, Ardahan halkına daha iyi hizmet sunmak adına bu göreve talip olduklarını ifade etti.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu