DEVA, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

DEVA Partisi Ardahan İl Teşkilatı Göle ilçesine çıkarma yaptı.

SİYASET 24.12.2022 17:44:00 0
DEVA, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

DEVA Partisi Ardahan İl Teşkilatı Göle ilçesine çıkarma yaptı. 2023 seçimleri için saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren DEVA Partisi Ardahan teşkilatı Ardahan merkezden sonra en çok seçmenin bulunduğu Göle ilçesini ziyaret etti.

Geniş katılımla gerçekleşen ziyarette DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, Göle İlçe Başkanı Süleyman Demir ve beraberinde ki partililer ilçe merkezinde esnafları ziyaret ettiler.

Ziyaretlerde Genel Başkan Ali Babacan’ın selamlarını ileten partililer, parti politikalarını anlattılar.

“SEÇMEN, BİZİ MEVCUT SİSTEMDEN KURTARIN DİYOR”

DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz yaptığı açıklamada; “2023 seçimlerine 6 ay gibi bir süre kaldı. Seçimlerde iyi bir sonuç elde etmek için saha çalışmalarımızı önemseyerek yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Partimizin tüm birimleri sahada aktif rol almakta. Saha çalışmalarımız kapsamında Göle ilçesini ziyaret ettik. Esnaflarımızı tek tek gezerek Genel Başkanımızın selamlarını ilettik, esnaflarımızın sorun ve taleplerini dinledik ve parti politikalarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın bizlere yoğun teveccühü oldu. Vatandaşlarımızda herkesin ortak bir beklentisi var. Şu ana kadar vatandaşlarımız da görüşmelerimiz sonucunda herkes, ‘Mevcut sistemden bizi kurtarın’ diyor. Hem Ardahan’da’ hem de Türkiye genelinde DEVA Parti’mize büyük bir teveccüh var ve bundan çok memnunuz. Deva Partisi ve partimizin dahil olduğu ‘Altılı Masa’da hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliği seçimlerinin kazanılacağı ile ilgili büyük bir inanç var. Hep birlikte ülkemizi ve insanlarımızı aydınlığa çıkaracağız. Biz hazırız. Umut damla damla yayılıyor. Türkiye konuşacak, herkes kazanacak.” diye konuştu.


 


 


 


 


 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı