DEV TURNUVA BAŞLIYOR

Ardahan’da ilk kez organize edilen Penaltı Turnuvasının fikstür çekimi yapıldı.

SPOR 1.06.2022 20:04:00 0
DEV TURNUVA BAŞLIYOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da ilk kez organize edilen Penaltı Turnuvasının fikstür çekimi yapıldı. Turnuva 2 Haziran Perşembe günü (yarın) 80. Yıl Şehir Stadyumunda start alacak.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Ardahan Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle “Penaltı Turnuvası” düzenlendi.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Star Arena, Kuzey Yıldızı Otel, Ardem Tavukçuluk, Derin Ayakkabıcılık, Süreç Matbaa, Lezzeti Kür ve Deniz Center sponsorluğunda Ardahan’da ilk kez organize edilen dev turnuvanın kayıtlarının sona ermesi ile birlikte fikstür çekimi yapıldı.

Fikstür çekimi, 80. Yıl Şehir Stadyumunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yetkilileri ile takımların katılımıyla yapıldı. 55 takımın başvurduğu penaltı turnuvasına, 48 erkek ve 7 kadın takımı katılım sağlayacak..

Futbol tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği bu turnuvada 5’er penaltı atışı kullanılacak. Eşitliğin bozulmaması durumunda ise seri penaltı atışlarına geçilecek ve eşitlik bozulana kadar atışlar devam edecek. Turnuva sonunda 1. Olan Takıma Spor ayakkabı, 2. Olan takıma Eşofman, 3. Olan takıma ise T-Shirt hediye edilecek.

Ardahan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Özgür Hamza Küçük, 16 yaş ve üzeri bay ve bayanlar için düzenlemiş oldukları turnuvaya 55 takımın katıldığını belirterek, “Turnuvaya 48 erkek takımı ve 7 kadın takımı başvuruda bulundu. Yoğun bir talep oldu. Erkek takımları ayrı kadın takımlar ayrı olacak şekilde fikstür çekimini gerçekleştirdik. Turnuvamız yarın 80. Yıl Şehir Stadyumunda yapılacak. Tertip edilen turnuva ile amacımız gençleri spora yönlendirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak” diye konuştu.


1

Damal mesire alanında temizlik çalışması

2

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

3

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

4

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

5

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği