Dernek Başkanı Sançar'dan Teşekkür

Ankara ARDAFED olarak 2-3-4-5 Aralıkta gerçekleştirdiğimiz Ankara Altın Park’taki Ardahan Tanıtım günlerine katılım sağlayan tüm herkese teşekkür ediyorum...

GÜNCEL 6.12.2021 00:10:00 0
Dernek Başkanı Sançar

Ardahan ili Göle İlçesi Yeleçli Köyü Dernek Başkanı Engin Sançar, aynı zaman da Ardahan Dernekler Federasyonu Yönetim kurul Üyesi olan Sançar, başta Federasyon Başkanı Ergüder Şimdi’ye, katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Engin Sançar, “Ardahan’dan katılım sağlayan ve stant açan kamu kurum ve esnaflarımıza ayrıyeten teşekkür etmek isterim. İl ve İlçe Belediyelerine ve başkanlarına yaptıkları katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

2-3-4 ve 5 Aralıkta gerçekleştirdiğimiz Ankara Altın Park’taki Ardahan Tanıtım günlerine katılım sağlayan, Ankara’da yaşayan Ardahanlılar ile İstanbul’dan gelen dernek yöneticilerimize ismini sayamadığımız diğer illerden gelen ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum. Uzaklardan gelen gazeteci arkadaşlara da sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Kamu kurum ve belediyelerle birlikte yaptığımız bu büyük organizasyon Ardahan tanıtımı açısından hedefine ulaştığına inanıyorum.  

Bende dernek başkanlığını yaptığım Ardahan ili Göle İlçesi Yeleçli Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği adına stant açtık. Gelen ziyaretçilerimize ikramlarda bulunarak bölgemizin kültürünü ve yemeklerini tanıtma imkanı bulduk” dedi.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler