DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL ETKİNLİĞİ

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından Ardahan’a gelen depremzede çocuklara moral etkinliği düzenlendi.

GÜNCEL 19.02.2023 11:27:00 0
DEPREMZEDE ÇOCUKLARA MORAL ETKİNLİĞİ

HABER: ŞENOL KİRMAN

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından Ardahan’a gelen depremzede çocuklara moral etkinliği düzenlendi. Deprem bölgesinden Ardahan’a gelen çocuklar, etkinliklerle bir nebzede olsa kötü günlerin izlerini silmeye çalışıyor.

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Ardahan’a gelen depremzede çocuklara moral olabilmesi için çeşitli etkinlikler düzenlendi. 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen depremlerde Ardahan’a gelen depremzede vatandaşların her türlü ihtiyaçları karşılanırken, özellikle çocukların bu şoku atlatması için çeşitli sosyal aktivitelerle farklı çalışmalar yürütülüyor.

Ardahan Valiliği koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle depremzede çocuklara yönelik düzenlenen sosyal ve sportif etkinlikler kapsamında, çocuklar resim yaptı, bowling ve masa tenisi oynadılar.

Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan çocukları İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir’de yalnız bırakmadı. 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak