DENİZ ÖZER, EKİBİYLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Güçlü yönetim kadrosu oluşturan başkan adayı Deniz Özer, ekibiyle gövde gösterisi yaptı.

GÜNCEL 10.02.2022 13:20:00 0
DENİZ ÖZER, EKİBİYLE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçim heyecanı sürüyor. Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası 19 Şubat Cumartesi günü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek. Seçimde başkan adaylarından Deniz Özer üyelerin oylarına talip olacak.

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığını açıklayan Deniz Özer ve yönetim kurulu üyeleri kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Güçlü yönetim kadrosu oluşturan başkan adayı Deniz Özer, ekibiyle gövde gösterisi yaptı.

ESOB Başkan adayı Deniz Özer, “Bu ay içerisinde yapılacak olan ESOB seçimlerinde yönetimimizle birlikte göreve talip olduk. Ardahanlı bir esnaf olarak esnaf arkadaşlarımızın destek vermesi halinde oda olarak yeni bir dönem başlatacağız” dedi.

Oda temsilcilerinin asıl görevinin esnafın sıkıntısını tespit edip çözüm aramak olduğunu belirten başkan adayı Özer, görevi almaları halinde il düzeyinde sorunları toparlayıp sonuç alma yolunda çaba sarf edeceklerini söyledi.

Esnafın sorunlarına dikkat çeken başkan adayı Özer şunları söyledi;

“Bulunduğumuz süreç itibariyle dünya ve ülkemizde yaşanan ekonomik krizin verdiği zorluklar esnafımızı olumsuz etkilemiştir. Özellikle enerji fiyatlarındaki artış imalat maliyetlerini 3-5 kat arttırmıştır. Bu süreçte ayakta kalma mücadelesi veren esnaf sürekli suçlu olarak gösterilmiştir. Fakat bilinmesi gereken bir durum var biz fırsatçılık yapmıyor ayakta kalma mücadelesi veriyoruz. Yaşanan bu sıkıntılı süreçte memur ve işçi temsilcileri olan sendikaları haklarını almak için büyük mücadele verirken odalar ve bağlı bulundukları konfederasyonların bu konuda esnafı yalnız bıraktığını düşünüyorum. Oda olarak temsilcilerin görevi esnafın sıkıntısını tespit edip çözüm yolları aramaktadır. Şu günlerde başta elektrik faturaları olmak üzere enerji giderleri esnafı tam olarak köşeye sıkıştırmıştır. Bu durumu eğer çözemezsek birkaç ay içiresinde birçok arkadaşımız kapatmak zorunda kalacaktır. Biz görev almamız halinde il düzeyinde bu sorunları toparlayıp üstlerimize sürekli rahatsızlık verip sonuç alma yolunda çaba sarf edeceğiz. Odaları belge makbuz odası olmaktan çıkarıp çözüm ve alternatif birimi haline getireceğiz. Yapılacak olan seçim öncesi tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyor. Yapılacak seçimin Ardahan’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak