Denetimli Serbestlik personeline yönelik Konferans düzenlendi

​​​​​​​İl Müftülüğü, Denetimli Serbestlik personeline yönelik “Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve İstiklal Marşının Kabulü” konulu konferans programı düzenledi

GÜNCEL 21.03.2022 12:05:00 0
Denetimli Serbestlik personeline yönelik Konferans düzenlendi

Ardahan İl Müftülüğü, Denetimli Serbestlik personeline yönelik “Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve İstiklal Marşının Kabulü” konulu konferans programı düzenledi. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Adalet Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, Denetimli Serbestlik personeline yönelik düzenlenen programlar devam ediyor.

Ardahan İl müftülüğü bu protokol kapsamında Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve İstiklal Marşının Kabulünün sene-i devriyesi dolayısıyla Denetimli Serbestlik personeline yönelik “Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve İstiklal Marşının Kabulü” konulu konferans programını Denetimli Serbestlik konferans salonunda yapıldı.

Programa, İl Müftülüğü personellerinden Din Hizmetleri Uzmanı Güven Bozdağ konuşmacı olarak katıldı. Mehmet Akif’in zorlu hayatından bahseden Uzman Bozdağ; “Mehmet Akif hayatını zor şartlar altında sürdürmüştür. Ancak bu zorlu şartlar onu hiçbir zaman yıldıramamış ve gayesinden vazgeçirememiştir. Akif vatan sevdalısı bir aksiyon insanıdır. Vatan sevgisini en iyi anlatan eseri hepimizin bildiği ve milli marşımız olan İstiklal Marşı’dır. İstiklal Marşı sosyolojik ve psikolojik olarak zor bir ortamda yazılmıştır. İstiklal Marşı milletimizin vatan sevgisini, millet sevgisini, bayrak sevgisini ve istikbaline ne kadar düşkün olduğunu anlatan bir şaheserdir.” dedi. Program, “Mehmet Akif ve İstiklal Marşı” konulu sinevizyon gösteriminin ardından sona erdi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı