Denetimler aralıksız devam ediyor

Vali Hüseyin Öner, sokağa çıkma kısıtlamasında evimizde kalalım, büyüklerimizi, yakınlarımızı, arkadaşlarımızı sevdiklerimizi telefonla arayıp bayramlaşalım.

GÜNCEL 12.05.2021 14:33:36 0
Denetimler aralıksız devam ediyor
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ramazan Bayramı öncesi arife gününde de beraberinde ki denetim ekipleriyle birlikte, tam kapanma sürecinde faaliyetlerine müsaade edilen işyerlerini ve çeşitli caddelerde sokağa çıkma kısıtlamasının ihlal edilip edilmediğini denetledi.
Esnafa hayırlı işler dileyen Vali Öner, Koronavirüs hastalığını yenmenin tek yolunun kurallara uymaktan geçtiğini hatırlatarak, esnaf ve vatandaşlarımızın Ramazan bayramını tebrik etti.
Vali Hüseyin Öner, "Özellikle Ramazan Bayramı süresince vatandaşlarımızın kurallara riayet etmeleri gerektiğini vurgulayarak, bayramda da devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında evimizde kalalım, büyüklerimizi, yakınlarımızı, arkadaşlarımızı sevdiklerimizi telefonla arayıp bayramlaşalım. Bayramı kurallara uyarak geçirirsek, sonrasında daha güzel günlerin bizi beklediğini millet olarak göreceğiz." dedi.
Kentin çeşitli bölgelerinde Polis ekipleri de sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı