Demirci, ?Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Korona virüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sonrası duyurduğu "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketinin bölgedeki ekonomi ve ticarete olumlu yansımaları olacağını bil

24.03.2020 11:46:23 0
Demirci, ?Ekonomik İstikrar Kalkanı

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Korona virüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sonrası duyurduğu "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketinin bölgedeki ekonomi ve ticarete olumlu yansımaları olacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıda alınan kararların ihracat dünyası için son derece önemli olduğunu belirten Başkan Demirci, ?İran üzerinden yapılan Orta Asya ihracatlarının tır güzergahının Gürcistan ve Azerbaycan´a yönlendirilmesinin Kafkasya ve Orta Asya´ya açılan iki kapıya sahip Ardahan için son derece önemli olduğunu vurguladı.

Şu an Ardahan´ın Kafkasya ve Orta Asya´ya açılan en önemli nokta olduğunu dile getiren Demirci, Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi ile ihracat dünyası rahat nefes alacaktır. Şu sıralar özellikle Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı´nın tır geçişlerinde en yoğun günlerini yaşadığını anımsatarak, "İhracat ile ilgili yapılan bu düzenlemeler ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisinin uğrayacağı kaybı en aza indirilmesi bakımından önem taşımaktadır. Bu durumun, bu sürecin tamamlanması sonrasında da ilimizdeki kapılar açısından farkındalık yaratacağı açıktır." değerlendirmesinde bulundu.


1

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

2

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

3

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

4

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

5

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi