DEMİR BİLEK DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Ardahanlı Türkiye şampiyonu demir bilek Emre Yılmaz, dünya şampiyonasına hazırlanıyor.

SPOR 20.10.2021 14:29:00 0
DEMİR BİLEK DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANIYOR

ŞENOL KİRMAN

10-14 Ağustos’ta Tokat’ta düzenlenen Türkiye bilek güreşi elemelerinde Türkiye bilek güreşi şampiyonu olan Emre Yılmaz, dünya şampiyonasına hazırlanıyor.

Bu yılki milli takım ve dünya şampiyonası seçmelerinde sol kolda 18 yaş grubu 60 kiloda Türkiye şampiyonu olan Emre Yılmaz, 24 Kasım 2021 tarihinde Romanya'da düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Milli sporcu Emre Yılmaz, antrenör Gürbüz Yıldız ile birlikte 80. Yıl Şehir Stadyumunda ve kentteki bir spor salonunda antrenman yapıyor.

Antrenör Gürbüz Yıldız, “Geçtiğimiz yıl Ardahan Bilek Güreşi takımını kurduk. 10-14 Ağustos tarihlerinde Tokat ilinde düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına katıldık. Şampiyonada sol kol 60 kiloda sporcumuz Emre Yılmaz Türkiye 1’inciliği, Baran Yıldız Türkiye 3’üncülüğü ve iki tane sporcumuzda Türkiye 5’inciliği derecelerini aldılar. Emre Yılmaz Türkiye şampiyonu olduğu için milli takıma alındı. 24 Kasım tarihinde Romanya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılarak hem Ardahan’ımızı hem de ülkemizi temsil edecek. Şuan kısıtlı imkanlarlada olsa sporcumuz Emre Yılmaz antrenmanlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hedefimiz dünya şampiyonasında iyi bir derece almak” dedi.  

Milli sporcu Emre Yılmaz ise, "Amacım ülkemi ve Ardahan’ı en iyi şekilde temsil etmek. Hedefim Türkiye'ye dünya şampiyonluğunu getirmek. Dünya şampiyonasında altın madalya kazanarak ülkeme dönmek istiyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. İnşallah büyüklerimin de destekleriyle başaracağım" diye konuştu.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR