DEMİR: BİZİM FABRİKAMIZ HAYVAN PAZARIDIR

Ardahan Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürü ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven´in anısına ?Üniversitenin Tarım ve Hayvancılığın Gelişimindeki Rolü? adlı panel düzenlendi.

12.01.2020 12:22:31 0
DEMİR: BİZİM FABRİKAMIZ HAYVAN PAZARIDIR

Ardahan Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen panelde konuşan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan´daki hayvancılık potansiyeline vurgu yaparak, ´´Bizim fabrikamız hayvan pazarıdır´´ dedi.

Başkan Demir: ?Bizim fabrikamız hayvan pazarıdır. Kaynağımız et ve süt ürünleri. Valiliğimiz, rektörlüğümüz ve Ardahan bürokrasisine teşekkür ediyorum hepsi Ardahan için ne yapabiliriz konusunda çok büyük gayretleri var. Bizler Ardahan´ın kendi öz kaynaklarını daha çok katma değer kazandıracak şekilde sunacağız. Belediye olarak küçük çaplı olsa da et entegre tesisimizi kavurma başta olmak üzere projelendirdik kuruyoruz. Biz etimizi iyi pazarlayabilirsek yani üretime kendimiz geçtiğimizde bir kiloda yirmi lira kazanacağımıza bir kiloda iki yüz lira kazanabiliriz ve bunu yapacağız. Devlet bu bölgeye her şeyi vermiş, bir eksiği yok.

?ARDAHAN´DA İŞSİZLİK SON BULACAK´´

Şimdi biz Ardahan sevdalısıysak, Ardahan milliyetçisiysek, çocuklarımızın burada durmasını istiyorsak durmadan çalışmamız lazım. Etimizi, kazımızı, sütümüzü ve balımızı zirveye taşımamız lazım ve hiçbir engel yok. Hep birlikte Ardahan´ın değerlerini daha iyi pazarlayacağız. Ardahan´da işsizlik de son bulacak, üretim de fersah fersah artacak. Her adım atışımızda, özellikle gazetecisi basını Ardahan´ın marka değerine zarar veriyor muyuz, vermiyor muyuz ona bakacak? ifadesini kullandı. 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!