Dayakçı kocaya ders gibi ceza

Ardahan´da eşi G.Ç.´yi (56) darbeden N.Ç.´ye (54), çıkırıldığı Sulh Ceza Hakimliği´nce ´Evlilik Okulu/ Evlilikte Kişilerarası İlişkiler ve İletişim Becerileri´ ile ´Kuran´da Evlilik Psikolojisi´ kitaplarını okuma tedbiri getirildi.

18.06.2019 10:23:34 0
Dayakçı kocaya ders gibi ceza

Ardahan´da eşi G.Ç.´yi (56) darbeden N.Ç.´ye (54), çıkırıldığı Sulh Ceza Hakimliği´nce ´Evlilik Okulu/ Evlilikte Kişilerarası İlişkiler ve İletişim Becerileri´ ile ´Kuran´da Evlilik Psikolojisi´ kitaplarını okuma tedbiri getirildi. N.Ç., bu kitapları okuyup, özetlerini Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevlilerine anlatacak.

Ardahan´da yaşayan N.Ç., iddiaya göre eşi G.Ç.´ye şiddet uyguladı. Bunun üzerine G.Ç. polise giderek eşinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan N.Ç., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifade veren N.Ç., Sulh Ceza Hakimliği´ne çıkarıldı. İfadesi alınan N.Ç.´yi hakim, haftanın belirli bir günü en yakın kolluk birimine giderek imza atmak koşuluyla adli kontrol kararıyla serbest bıraktı. Sulh Ceza Hakimi ayrıca, N.Ç.´ye ´eşe karşı basit kasten yaralama´ suçundan kitap okuma tedbiri de getirdi. ´Evlilik Okulu/ Evlilikte Kişilerarası İlişkiler ve İletişim Becerileri´ ile ´Kuran´da Evlilik Psikolojisi´ kitaplarını okuyacak olan N.Ç., birer hafta arayla özetlerini Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevlilerine anlatacak.


1

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE YAŞANAN KANUNSUZLUKLAR İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU

2

Teknoloji Bağımlılığına Karşı eğitim verildi

3

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

4

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

5

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR