DAMAL HALKI, AYTEKİN KAYA’YA SÖZ VERDİ

Damal halkı, bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy da İYİ Partiden yana kullanacaklarının sözünü verdi.

SİYASET 2.05.2023 14:51:00 0
DAMAL HALKI, AYTEKİN KAYA’YA SÖZ VERDİ

Şenol Kirman/Ardahan Medya

İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Aytekin Kaya’nın seçim çalışmaları kapsamında ki durağı Damal ilçesi oldu. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala İYİ Parti’yi Ardahan’da birinci parti yapmak için çalışma temposunu arttıran İYİ Parti Milletvekili adayı Aytekin Kaya, gece-gündüz demeden esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. 

İYİ Parti Ardahan birinci sıra Milletvekili adayı Aytekin Kaya, ikinci sıra adayı Nabire Reçber, İl Başkanı Taşkın Polat ve partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Damal ilçesini ziyaret etti. Sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmamaya gayret gösteren Kaya, Damal’da esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla buluştu. 

Esnafları tek tek gezen Kaya, esnaflarla sohbet ederek, hayırlı işler diledi. Ziyaretlerinde karşılaştığı vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Kaya, projelerini anlatarak, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve kendisine oy istedi. Aytekin Kaya'ya sıcak ilgi gösteren Damal halkı, bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy da İYİ Partiden yana kullanacaklarının sözünü verdi. 

Kahvehanede halka buluşan Kaya yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bilindiği gibi 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimler var. Ben Hanaklıyım, Hanak’ta doğdum, 15 yaşına kadar Hanak’taydım. Sizlerin burada neler yaşadığını neler yaptığını çok iyi biliyorum. Sors’tan, Çimliçayır’dan ot getirmesini biliyorum, yaylaya koyun-kuzu götürmesini biliyorum, tırmıkla çayır, tarla yığmasını biliyorum çünkü ben sizden biriyim. Ben otel odalarında siyaset yaparak milletvekilliği için mücadele vermiyorum. Ben Hanaklıyım, yerleşik bir adayım. Cumhuriyetimizin temel direği Damal, sınırın bekçisi Damal, laikliğin bel kemiği Damal ben sizden şunu istiyorum, bizim birliğimizin devam etmesi ve tek parti iktidarlığının sona ermesi için Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğinizi bekliyorum. Damal’a bugüne kadar hiçbir şey yapılmamış, ötekileştirilmiştir. Sizlerin inançlarına, değerlerine son derece saygılıyım. Onun için bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy İYİ Partiye istiyorum” diye konuştu.    


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı