CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL KLİP

Ardahan’da 29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan video klip büyük beğeni topladı.

GÜNCEL 24.10.2023 12:20:00 0
CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL KLİP

Ardahan’da 29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlanan video klip büyük beğeni topladı.

Ardahan ve Hanak ilçesinde görev yapan çeşitli branştaki öğretmenler ve kamu görevlilerinden oluşan grup, Cumhuriyetin 100. Yılına özel klip hazırladı. 

Eşsiz güzelliklere sahip Hanak Harosman kanyonunda bulunan mağaralarda çekilen klipte, öğretmenler ve kamu görevlileri, birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. 

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Hanak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Yolcu'nun yaptığı çalışma sosyal medyada büyük ses getirdi. Hanak Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu'nun da katkı sağladığı "Hanak'ın Yüzü, Cumhuriyetimizin 100'ü" temalı klibinde cumhuriyet döneminin mücadelesine konu olan kahramanlık türkülerinden oluşan dört eser seslendirildi. Sosyal medyada yayınlanan klip izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. 

Hanak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Yolcu yaptığı açıklamada; “Cumhuriyetimizin 100. Yılı için Ardahan ve Hanak yerelinde görev yapan öğretmenler ve kamu görevlilerinden oluşturduğumuz ekip ile; cumhuriyet döneminin mücadelesine konu olan kahramanlık türkülerinden oluşan dört eseri seslendirdik . Bir yandan Hanak ilçemizin tarihi ve coğrafi mekanlarını tanıtarak “ Hanak‘ın yüzü” diğer taraftan cumhuriyetimizin türkülerini söyleyerek “Cumhuriyetin 100 ü “ temalarını işleyerek “Hanak’ın Yüzü Cumhuriyetin 100’ü “ klibini tamamladık. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca Hanak Kaymakamımız Ömer Övünç Koşansu’nun da klibin oluşumunda desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak