CUMHURİYET COŞKUSU ‘GÜLAY KONSER’İ İLE TAVAN YAPTI

Ardahan Belediyesi’nin bu sene 99’uncu yıldönümü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlediği konser programı kapsamında ünlü sanatçı Gülay, sahne aldı.

GÜNCEL 30.10.2022 10:44:00 0
CUMHURİYET COŞKUSU ‘GÜLAY KONSER’İ İLE TAVAN YAPTI

Ardahan Belediyesi’nin bu sene 99’uncu yıldönümü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlediği konser programı kapsamında ünlü sanatçı Gülay, sahne aldı. Soğuk havaya aldırış etmeden alanı hınca hınç dolduran vatandaşlar, yine keyifli bir akşam yaşadı.

BAŞKAN DEMİR, BU YIL HEMŞEHRİLERİNE MÜZİK ZİYAFETİ YAŞATTI

Türk Halk Müziği sanatçısı Belediye Başkanı Faruk Demir, bayram ve özel günleri boş geçmiyor. İlkbahar ve yaz aylarında birbirinden önemli sesi kente getirerek Ardahanlılara adeta müzik ziyafeti çektiren Başkan Demir, Cumhuriyet Bayramı’nda da bu kez benzersiz yorumuyla tanınan sanatçı Gülay’ı hemşehrileriyle buluşturdu.

SOĞUK HAVADA SIMSICAK KONSER

Kış soğuğu altında 2 saat boyunca seslendirdiği parçalarla kendisini izlemek için gelen binlerce kişinin içini ısıtan Gülay, sahneye davet ettiği Başkan Demir’e mikrofonu bıraktı. Katılımcıları özellikle de gençleri kırmayarak “Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” olmak üzere birkaç eser okuyan Başkan Faruk Demir’in ardından sahneye çıkan Ardahan Valisi Hüseyin Öner, ünlü sanatçı Gülay’a konser dolayısıyla teşekkür etti. Büyük bir coşkuyla başlayan konser halaylarla devam ettikten sonra tamamlandı.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti