Cumhuriyet Bayramı kabul töreni yapıldı

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek’in ev sahipliğinde kabul töreni düzenlendi.

GÜNCEL 30.10.2023 13:26:00 0
Cumhuriyet Bayramı kabul töreni yapıldı

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek’in ev sahipliğinde kabul töreni düzenlendi.

Vali Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler, gazetemiz temsilcilerinin ve davetlilerin katıldığı törende Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına pasta kesildi.

Vali Çiçek ve eşi, Kabul Törenine katılan Gaziler, Şehit yakınları ve davetlilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Törende konuşan Vali Hayrettin Çiçek, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bu güzel vatan, insanlık onuruna en çok yakışan Cumhuriyet Rejimi ile süslendikten sonra bugünlere gelinceye kadar; ülkemiz sanayi, savunma, üretim, turizm, sosyal hayat v.b. birçok alanda çok önemli gelişmeler kaydetmiştir. Cumhuriyet ve Demokrasimizin milletimize açtığı yeni ufuklar ve Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla inşallah dünyada çok daha fazla söz sahibi olacağız. Bize bugünlerin onurunu yaşatan Cumhuriyete sahip çıkıp, onun getirdiği değerlerin kıymetini bileceğiz, gelecek nesillere Cumhuriyet sevgisi aşılayacağız. Cumhuriyete ve Vatana hizmeti geçen herkesi, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, rahmetle ve saygıyla ve tüm gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bayramınızı kutluyorum” dedi. 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak