CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO SAHADA

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren AK Parti kadroları sahada yoğun çalışmalar yürütüyor.

SİYASET 17.03.2024 10:41:00 0
CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO SAHADA

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı kadroları sahada yoğun çalışmalar yürütüyor.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları ve parti teşkilatları şehir turuna çıktı. 

Saha çalışmalarını yoğunlaştıran Cumhur İttifakı kadroları, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamak adına ilk günden bu yana saha çalışmaları yürütüyor.

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç da, programlar dahilinde Ardahan ve ilçelerde seçim çalışmalarına katılarak partisinin adaylarına destek oluyor.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, seçim çalışmaları çerçevesinde tam kadro sahada olduklarını söyledi.

Saha çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret ettiklerini ve destek istediklerini belirten Başkan Yılmaz, “31 Mart seçimlerine kısa bir zaman kaldı. Parti programları kapsamında sahada yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Yunus Baydar, Belediye meclis üyesi adaylarımız ve parti teşkilatlarımızla birlikte esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Girdiğimiz her iş yerinde yüce gönüllü esnaflarımızın ve selamlaştığımız, kucaklaştığımız her bir yürekte çok değerli hemşehrilerimizin güler yüzleri, sıcacık muhabbetleriyle karşılandık. Bir kez daha gördük ki, bizim gönlümüz bir, hayallerimiz bir, kaderimiz bir, geleceğimiz bir ve biz hep birlikte büyük bir aileyiz. 31 Mart günü kıymetli vatandaşlarımızın teveccüh ve destekleriyle şehrimizi yeniden gerçek belediyeciliğe kavuşturacağız” dedi. 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı