Cumadan önce tek kullanımlık seccade dağıttılar

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün Gençlik Hizmetleri birimi olan Gençlik Merkezi, cuma namazı için hazırlanan tek kullanımlık seccadeleri vatandaşlara dağıttı.

25.09.2020 14:54:54 0
Cumadan önce tek kullanımlık seccade dağıttılar

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün Gençlik Hizmetleri birimi olan Gençlik Merkezi, cuma namazı için hazırlanan tek kullanımlık seccadeleri vatandaşlara dağıttı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Koronavirüs mücadelesi kapsamında Gençlik Merkezleri aracılığıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak Cuma namazından önce tek kullanımlık seccade dağıtıldı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Gençlik Lideri ve Gönüllüleri tarafından Halilefendi Halı sahasında Cuma namazı için gelen vatandaşlar için stant kurularak, tek kullanımlık seccadeler ücretsiz olarak verildi.

Konu hakkında açıklama yapan Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilent Akar; ?Virüs, hayatımızı değiştirmeye devam ediyor. Bugün hemen her evde kişiye özel olarak yer alan seccadelerin, hijyen faktörü nedeniyle camilerde kullanılması sakıncalı bulunuyor. Bizler de Ardahan Gençlik Merkezi olarak bugün gençlik liderimiz ve gönüllülerimizle virüsle mücadele kapsamında tek kullanımlık seccadelerimizin dağıtımını gerçekleştirdik? dedi.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler