ÇÖPLÜK YUVASINA DÖNDÜ!

Ardahanlıların genellikle hafta sonu ailece gittikleri Çamlıçatak piknik yerinin çöplerden geçilmez durumda olması halk arasında kınanıyor.

11.06.2019 14:40:23 0
ÇÖPLÜK YUVASINA DÖNDÜ!

Ardahanlıların genellikle hafta sonu ailece gittikleri Çamlıçatak piknik yerinin çöplerden geçilmez durumda olması halk arasında kınanıyor.

Ardahanlıların genellikle hafta sonu ailece gittikleri Çamlıçatak piknik yerinin çöplerden ve pis kukulardan geçilmez durumda olmasından yakınan vatandaşlar, yetkililerin haftada bir gün de olsa temizlik birimini ormana gönderip, yığılan çöpleri kaldırtması gerektiğini ifade ederek, insanların sağlığını dahi tehdit eden çöplerin bir an önce kaldırılmasını istediler. Her türlü sosyal olanaklardan yoksun olan Ardahan´da, gidip oturulacak tek yer Çamlıçatak piknik yeridir. Yetkililerin ihmali yüzünden piknik yeri pislikten dolayı hizmet veremez hale gelirken, ormanların da gerektiği gibi korunmayarak, tahribata uğratılması ile milli servet olan ormanlara büyük zararlar verilmiş oluyor? şeklinde tepkilerde bulundular.
Ardahanlıların hafta sonlarında aileleri ile birlikte giderek piknik yaptıkları Çamlıçatak mesire yerinin temiz tutulması, ormanlardaki tahribatın önlenmesi için yetkililerin harekete geçmesini isteyen vatandaşlar, gittikleri piknik yerinde çöpleri bırakarak kirlenmesine neden olan duyarsız şahısları da kınadılar.
Bedrettin Şuay

/resimler/2019-6/11/1441488432550.jpg


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti