Cineviz, Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ile bir araya geldi

İl Tarım Müdürü Fatih Cineviz, Buzağılar, ölmesin işletmelerimiz şenlensin projesi kapsamında Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ile bir araya geldi

GÜNCEL 18.12.2023 14:16:00 0
Cineviz, Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ile bir araya geldi

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından projelendirilen, Ardahan Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi iş birliğinde sahada uygulanarak Tarım Bakanlığına raporlaması yapılacak olan ‘Buzağılar Ölmesin İşletmelerimiz Şenlensin’ projesi kapsamında İl Tarım Müdürü Muhammet Fatih Cineviz,Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

İl Tarım Müdürü Muhammet Fatih Cineviz ve Dekan Prof. Dr. Mete Cihan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda dahiliye, doğum ve jinekoloji, dölerme ve suni tohumlama anabilim dalından, Prof. Dr. Cihan Kaçar, Prof. Dr. Savaş Yıldız, Dr. Enes Akyüz ve Dr. Mert Sezer ile proje raporlama safhaları, yapılacak aşı uygulamasının bilimsel analizleri ve eğiticilerin eğitimi konularında değerlendirmelerde bulundu.

Cineviz, toplantı sonrası Veteriner Fakültesi uygulama Çiftçiliğini ziyaret ederek, çiftlikte yetiştirilen Zavot, Beef Master sığır ırklarını inceledi. Ziyaretinde Muhammet Fatih Cineviz’e Koordinasyon ve Tarımsal veriler Şube Müdürü Akın Saraçoğlu eşlik etti.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak