ÇILDIR’IN DEVA'SI HAZIR

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ardahan’da ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

SİYASET 24.06.2022 15:57:00 0
ÇILDIR’IN DEVA

HABER: ŞENOL KİRMAN

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ardahan’da ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Göle, Hanak ve Posof ilçe kongrelerini tamamlayan DEVA Partisi Çıldır İlçe 1. Olağan Kongresini 25 Haziran 2022 Cumartesi günü (Yarın) saat:11.00’da Çıldır Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirecek.

Partinin İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri birer birer belirlendi, ofis tutuldu, çalışmalara başlandı. Çıldır İlçe Kongresi öncesi, bölgenin en genç ilçe Başkanı olan Çıldır İlçe Başkanı Mücahit Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalara hız verdi. Aslan, geçtiğimiz günlerde ilçenin dinamikleri ve esnaflarla bir araya gelerek, kongre davetlerini iletti.

KONGREYE DAVET

DEVA Partisi Çıldır ilçe Başkanı Mücahit Aslan, partisinin ilçe binasının açılışı ve Çıldır kongresi için çağrıda bulundu.

Başkan Mücahit Aslan, “Çıldır ilçe kongremizi 25 Haziran Cumartesi günü saat: 11.00’da Çıldır Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleştireceğiz. Kongrenin ardından partimizin ilçe binasının açılışını yapacağız. Kongremize İl Başkanımız Candar Yılmaz, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz “Bu Pazar Seçim Olsa Çıldır Hazır” sloganıyla Çıldır İlçe 1. Olağan Kongremize ve açılışa tüm yurttaşlarımızı davet ediyorum” dedi.


1

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

2

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı

3

Türkiye'nin ilk yapay zeka destekli kalkınma kitabı yayımlandı

4

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

5

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı