Çıldır’da TOKİ konut sayısı arttırıldı

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde TOKİ projesinde konut sayısı arttırıldı.

22.10.2023 11:05:00 0
Çıldır’da TOKİ konut sayısı arttırıldı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak duyurulan TOKİ sosyal konut projesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Açıklanan proje sonucunda Ardahan’ın Çıldır ilçesine 50 konut yapılacağı açıklanmıştı. Çıldır ilçesine yapılması planlanan 50 adet konut Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’nun girişimleri sonucunda 10 konut daha arttırılarak sayı 60’a çıkarıldı.

Çıldır Belediye Başkan Kemal Yakup Azizoğlu Ankara’da Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Milletvekili Kaan Koç ve İl Başkanı Ersin Yılmaz  ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret etti. 

Ziyaret sonrası Başkan Azizoğlu, Çıldır’da yapılacak olan 50 dairelik TOKİ konut sayısının 60 daireye çıkarıldığını duyurdu.

Başkan Azizoğlu yapmış olduğu açıklamada: “Valimiz Hayrettin Çiçek, Milletvekilimiz Kaan Koç ve AK Parti Ardahan İl başkanımız Ersin Yılmaz ile TOKİ Başkanımızı ziyaret ettik. Çıldır 2. etap TOKİ konutlarına 10 konut daha ilave edilerek 50 den 60’a çıkartıldı. Proje çalışmaları başladı. Hak sahiplerine hayırlı olsun”

 

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı