ÇILDIR´DA ÇİFTE MADALYA SEVİNCİ

ÇILDIR´DA ÇİFTE MADALYA SEVİNCİ

GÜNCEL 23.05.2021 11:46:55 0
ÇILDIR´DA ÇİFTE MADALYA SEVİNCİ

Hırvatistan´da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası´nda 60 kiloda mücadele eden Milli Sporcumuz Eray Şamdan, final müsabakasında Letonyalı rakibi Kalvis Kalnins´i 5-0 yendi ve altın madalya kazanarak göğsümüzü kabarttı. Ardahan Çıldırlı Karate hocası Adnan Şamdan´ın oğlu olan Eray Şamdan´ın bu zaferi hem Gebze´de hem mensubu olduğu Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübünde hem de baba vatanı Ardahan´da coşku ile karşılandı.

ÇILDIRLI EDA ELTEMUR AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ

Kadınlar komite 68 kilo üçüncülük maçında bugün Bosna Hersekli rakibi Ivona Cavar´ı 3-0 mağlup eden Eda El Temur´da Avrupa Karate Şampiyonası´nda bronz madalya kazandı. Çıldırlı genç karateci şampiyonada şampiyonluğu kıl payı kaçırsa da dün çıktığı mücadeleyi kazanarak Avrupa Üçüncüsü olmayı ve Bronz madalya kazanmayı başardı.

Bu şampiyonada Eray Şamdan´ın altın ve Eda El Temur´un da bronz olmak üzere ilçeye mal olmuş iki milli sporcunun madalya kazanmış olması üzerine Ardahan Çıldır ilçesinde büyük bir sevinç yaşanırken, Çıldır belediye başkanı Yakup Azizoğlu, ilçesini gururlandıran bu şampiyonluk sonrasında "Bu gurur Çıldır´ımızın, hepimizin... Hırvatistan´da düzenlenen "Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası´nda" Eray Şamdan altın, Eda El Temur ise bronz madalya kazandılar. Tebrikler, başarılar.." mesajını paylaştı.

Çıldırlı başarılı sporcu Eray Samdan, 15 Ekim 2019 tarihinde Çıldır Belediye Başkanlığının daveti üzerine Ata yurdu Çıldır´ı ziyaret etmiş ve davul zurnalarla karşılandıktan sonra kendisine ilçe adına plaket takdim edilmişti.

 

 

 

 


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı