Çıldır Müftülüğü Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yüzme etkinliği

Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Yüzme Etkinliği" düzenlendi

GÜNCEL 4.08.2023 11:13:00 0
Çıldır Müftülüğü Yaz Kur

Çıldır Kaymakamlığının riyasetinde İlçe Müftülüğü ile İlçe Spor Müdürlüğünün koordinesinde ve Belediyenin destekleriyle Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "Yüzme Etkinliği" düzenlendi.

Çıldır Müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Yaz Kur'an Kursu öğrencileri öğreticileri rehberliğinde Ardahan'da bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı kapalı yüzme havuzunda yüzme etkinliğine katıldılar.

Konu ile ilgili bilgi veren Çıldır İlçe Müftüsü Abdullah Doğan; “İlçe Müftülüğü olarak, camilerimizdeki Yaz Kur’an Kurslarında, Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgileri öğretmenin yanında, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de zaman zaman öğrencilerimizi bir araya getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu vesileyle öğrencilerimiz günün yorgunluğunu atmayla birlikte, yaptıkları sosyal ve kültürel faaliyetlerle beyinlerini, sportif faaliyetlerle de vücutlarını dinlendirmiş oluyorlar. Bu tip etkinlikler öğrencilerin memnuniyeti ile derslerdeki motivasyonlarının artmasına vesile olmaktadır. Daha sıkı kaynaşmalarını sağlamaktadır. Velilerimizi de ayrıca memnun etmektedir. Bu gün gerçekleştirdiğimiz yüzme etkinliğine katkı sağlayan Çıldır Kaymakamlığımıza, Çıldır Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ve Çıldır Belediyesine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.


1

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

2

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

3

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

4

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

5

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür