Çıldır köyler arası futbol turnuvası başladı

Çıldır Belediye Başkanlığı ve İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Çıldır Köyler Arası Futbol Turnuvası 12 Haziran Pazartesi günü oynanan karşılaşmalar ile başladı.

SPOR 13.06.2023 14:10:00 0
Çıldır köyler arası futbol turnuvası başladı

Çıldır Belediye Başkanlığı ve İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Çıldır Köyler Arası Futbol Turnuvası 12 Haziran Pazartesi günü oynanan karşılaşmalar ile başladı. Turnuvanın açılış maçında Yukarıcanbaz Köyü ile Sazlısu Köyü karşı karşıya geldi. Yukarıcanbaz Köyü Sazlısu Köyünü 7-1 mağlup etti.

Çıldır sentetik futbol sahasında gerçekleştirilen açılış maçına, Kaymakam M.Enes İpek, Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup Azizoğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Adnan Korkut, Kamu Kurum Amirleri, Köy Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Müsabakadan önce Kaymakam M.Enes İpek, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu belirtti. Bu organizasyona katılan emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Kaymakam M. Enes İpek, düzenli spor yapan sağlıklı bir toplum olmak dileği ile herkese sevgi saygılarını sunduğunu söyledi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı