"Ciddi bir oy alarak kazanacağız"

"Ciddi bir oy alarak kazanacağız"

30.11.2018 10:01:24 0

MHP Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, gazetemizi ziyaret etti.
Ardahan MHP Belediye Başkan Adayı Halil kaçar, yapılacak seçimlerde iddialı olduklarını ve ciddi bir oy alarak kazanacaklarını söyledi.

MHP Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, arkadaşlarımızla bir bütün içerisindeyiz parti teşkilatımızın gösterdiği bu birlikteliğin diğer siyasi partilere de örnek olmasını dileriz dedi.
Başkan adayı Halil Kaçar, ?Yaklaşık 15 gün önce adaylığımız netleşti MHP il teşkilatımızla birlikte Besmele çekip sahaya çıktık ve arkadaşlarımızla iç içe gönül, gönüle bir bütün içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz? dedi.
MHP Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, MHP teşkilatı ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek, gündeme dahil güncel konular ve yaptıkları çalışmalar hakkında Ardahan Hudut Gazetesi haber editörü Fırat Aktaş ile görüşen Başkan adayı Halil Kaçar, ?MHP Olarak parti teşkilatımızın gösterdiği birliktelik diğer siyasi partilere de örnek olsun? dedi.
Kaçar, arkadaşlarımız ile bir bütün içinde saha çalışmalarına devam ediyoruz. Çalışmalarımızı bir bütün içerisinde yürütüyoruz. Tüm belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum. Biz her kesimden oy alarak Ardahan Belediyesini kazana caz dedi.  Haber/ Fırat AKTAŞ


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak