Çiçekçilerde gelin arabası süsleme mesaisi

Gelin arabası süslemek artık organizasyonun bir parçası haline geldi

GÜNCEL 24.07.2023 15:44:00 0
Çiçekçilerde gelin arabası süsleme mesaisi

Haber: Bedrettin Şuay

Gelinlik düğün mekanı kuaför derken gelin arabası süslemek de artık organizasyonun bir parçası haline geldi. Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte işlerinde hareketlilik olduğunu belirten çiçekçiler, şu günlerde özellikle gelin arabası süslemelerinin arttığını belirtiyor. 

Ardahan’da çiçekçilik yapan esnaflar, son haftalarda yoğun bir şekilde gelin arabası süslemeye başladıklarını belirtti. Sezonda hem hafta içi hem de hafta sonu yoğunluk oluşmasını beklediklerini belirten esnaf, bu sezonun yoğun geçeceğini düşünüyoruz. Bu haftalarda gelin arabası süslemeleri de arttı. Hem hafta içi hem de hafta sonu yoğunluk yaşanıyor dedi.

Ardahan’da düğün sezonuyla birlikte hem gelin arabası hem de sünnet arabası süslemesinde yoğunluk yaşandığını belirten çiçekçi esnafı, maliyetlerden dolayı süsleme fiyatları da yükseliş gösterdi. Bu sene gelin arabası süslemelerini 750 liradan 2000 liraya kadar yapıyoruz. Fiyatlardaki farklılık da süslemenin yoğunluğu seçilen çiçeklerin maliyetine göre değişiyor. Genellikle ortalama bir maliyet tercih ediliyor. Çünkü maliyetlerdeki artıştan dolayı gelin arabası süsleme işi geçtiğimiz yıllara göre daha pahalı" dedi.


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı