CHP’NİN İLK RESMİ ADAY ADAYI

Geçtiğimiz hafta sonu İBB Florya sosyal tesislerinde STK’ların ve İş İnsanların katılımı ile kahvaltılı bir toplantı yaparak Milletvekili adaylığını açıkladı...

SİYASET 12.01.2023 11:24:00 0
CHP’NİN İLK RESMİ ADAY ADAYI

Ardahan'a gelerek Milletvekilliği Adaylığı süreciyle alakalı yaklaşık 2 ay önce Ardahan Medya TV'ye özel açıklamalarda bulunan Canip Kara, 2023 seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görev verdiği takdirde milletvekili adayı olabileceğini söylemişti. 

İş İnsanı Canip Kara, geçtiğimiz hafta sonu İBB Florya sosyal tesislerinde STK’ların ve İş İnsanların katılımı ile kahvaltılı bir toplantı yaptı. Toplantıda kesin olarak Cumhurbaşkanlığı seçimine 5 ay kala Ardahan Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Toplantıda Canip Kara yaptığı açıklamada “Ankara’da yaşamama rağmen memleketim Ardahan ile hiç bir zaman bağımı koparmadım. Ticaretimin %40’nı Ardahan ve ilçelerinden yapmaktayım. Ailemizin yarısı Ardahan ve Göle’de yaşamaktadır. Bölgemizin sorunlarını ve çözüm yollarını bilmekteyiz. Doğduğumuz topraklara borcumuzu ödemek için bu yolla çıktık. Geleceğimiz adına çocuklarımız adına bu demokratik olgunluğu göstermeliyiz. Bu gün siz değerli hemşerilerimizin görüşlerini almak için bir araya geldik” dedi.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler