CHP’LİLER KADIN KOLLARI BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

​​​​​​​CHP Ardahan Kadın Kolları Başkanı Menekşe Pekmez’in görevden alınacağı duyumu üzerine basın açıklaması düzenlendi.

SİYASET 27.12.2021 14:59:00 1
CHP’LİLER KADIN KOLLARI BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

CHP Ardahan Merkez İlçe Sekreteri Tanju Bozkurt, parti mensuplarının katılımı ile Milli Egemenlik Parkı’nda basın açıklaması yaptı.

Grup adına açıklama yapan Bozkurt, “30 yıl aradan sonra Ardahan Belediyesini CHP’ye kazandıran ve örgütümüzün en önemli ayağı olan kadın kolları Başkanımız Menekşe Pekmez’in görevden alınacağı duyumları parti emekçilerini derinden üzmüştür. Aynı görevden alma operasyonu merkez ilçede yapılmıştı. O, zaman da itirazımızı yaptık. Belediye Başkanı Faruk Demir, bu görevden almayı asla onaylamadığını Genel merkez düzeyinde ilgili ve yetkililerle görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Bu haksız davranışın, asıl sebebini ve arkasında kimlerin olduğu mutlaka kamuya bildirilecektir. CHP Ardahan il başkanının konu ile alakalı kamuoyunu bilgilendirilmesini ve tasvip edip etmediğini merak ediyoruz. Partimizde uzun yıllardır, görev yapan ve en son 31 Martta ’ki başarımızda büyük payı olan CHP il Kadın kollarımıza yapılmaya çalışılan bu uygulama aynı zamanda CHP’nin Ardahan’da ki başarısına vurulmaya çalışılan bir darbe olacaktır” dedi.

BAŞKAN TAŞTAN, MENEKŞE PEKMEZ’İN GÖREVDEN ALINMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Basın açıklamasının ardından gazetemizi arayan CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, “Yıllardır görevini layıkıyla sürdüren Kadın Kolları Başkanımız Menekşe Pekmez’in görevden alınması söz konusu değildir. Bizim iznimiz olmadan da görevden alınamaz. Biz başkanımızın arkasındayız. Sadece Kadın Kollarında yeni bir yapılandırma söz konusu. Bunu Menekşe Pekmez başkanımızda biliyor. Birileri bu durumdan bir şeyler mi çıkarmaya çalışıyor anlamış değiliz. Basın açıklamasının partimizle ilgisi yoktur” diye konuştu.


Hüseyin yılmaz
19.01.2022 22:45:27
Akp ardahanı il yaptı Üniversite getirdi Doğal gaz getirdi Ama nangörlük yaptınız Belediyeyi çhp ye teslim ettiniz ardahan a ihanet Ettiniz chp kuru çeşmedir uğursuzlukdur.bilmiyormuydunuz. Ardahan 10 sene geri gitmişdir. Yazık ettiniz ardahana

1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı