CHP’Lİ TAŞKIN: “TÜRKİYE'NİN ARTIK CHP İKTİDARINA İHTİYACI VAR”

​​​​​​​CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, CHP Ardahan İl Başkanlığını ziyaret etti.

6.05.2022 13:46:00 0
CHP’Lİ TAŞKIN: “TÜRKİYE

HABER: ŞENOL KİRMAN

CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, CHP Ardahan İl Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, Türkiye'nin artık CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu, CHP iktidarı ile üretime verilecek destekle gençlerin iş bulacağını söyledi.

Taşkın, CHP Ardahan İl Başkanlığında İl Başkanı Yalçın Taştan ve partililerle buluşmasında güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu, Ardahan'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Konuşmasına, idam edilişlerinin 50. yılında Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını anarak başlayan Taşkın, "O kuşağın şöyle bir misyonu vardı, 'biz değil, memleket'. Memleket nasıl daha iyi hale gelebilir? Çok ciddi özveriliydiler. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi kuşaklardı onlar. Onlar vatanları için çok ciddi mücadeleler verdiler. Ama fiziken onları ortadan kaldırmak, ruhen ortadan kaldırmaya yetmemiştir. O nedenle onları bugün hala ve daha güçlü bir şekilde anıyoruz. Mücadelelerini bıraktıkları yerde devam ettirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Türkiye'de işsizliğin arttığını savunan Taşkın, işsizlik ve yoksulluğun CHP iktidarında son bulacağını söyledi.

Türkiye'de üretimin olmaması halinde işsiz gençlere iş bulmanın çok zor olacağını anlatan Taşkın, şunları konuştu:

"Buralara geliyoruz. Binlerce kilometre yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Geziyoruz, bir önceki seçim sürecine göre daha iyi hazırlandığımızı görüyorum. Geçmişte ders çıkararak daha iyi bir yere geldiğimize yüzde yüz inanıyorum. Seçim sathına girmeden hazırlıklarımızı gözden geçirmeye geldik. Dijital altyapımız o kadar kuvvetli ki diğer partilere de destek veriyoruz. Partiler düşman değildir, rakiptir. Türkiye'ye bu anlayışı yeniden getireceğiz. Aynı memleketin insanlarıyız her gün yüz yüze bakıyoruz. Biri bir partiye oy veriyor diye devleti yöneten tarafından dışlar mı? Bunlardan Türkiye'yi kurtarmamız lazım. Bizim mücadelemiz aslında Türkiye'yi ferahlatmak, normalleştirmek. O nedenle bizim mücadelemiz asla kaybetmez."

Ahlaken doğru yerde durduklarını belirten Taşkın, "Doğru mücadeleyi veriyoruz. Bu bilinç ve bu özgüvenle hareket etmemiz lazım. Kimseye 'düşmanlarımız' demiyoruz. Bizde düşmanlık yok, siyasi rakiplerimiz var. Aynı memleketin insanlarıyız, her gün bir birimizin yüzüne bakıyoruz. Başka bir partiye oy veriyor diye devleti yönetenler dışlıyor. Bizim bundan da kurtulmamız lazım. Bizim aslında amacımız Türkiye’yi ferahlatmak, normalleştirmek. Ahlaken doğru mücadeleyi biz veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partililer bu bilinçle, özgüvenle hareket etmemiz gerekiyor. Türkiye'de 2018 yılı verilerine göre 180 bin 365 sandık var. Bu sayı daha artacak. Bugün bu sandıkların 177 bin 365 asil ataması mart ayı itibarıyla atanmıştır. Yedeklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Şuan seçim olsa büyük oranda hazırız ama, yetinmeyeceğiz daha da kuvvetlendireceğiz. Her Cumhuriyet Halk Partili bizim hedefimiz iktidar diyebilmeli. Bizim hedefimiz iktidar, birinci parti olmaktır, böyle bir ivme yakaladığımızı düşünüyorum. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Genel Başkanımız 2021 yılında çok sayıda ili gezdi, dolaştı. Milletvekillerimizde çok sayıda saha ziyaretleri yaptılar. AKP’nin çok kuvvetli olduğu yerlere inadına daha çok oraya gidiyoruz. Nerede zayıfız oraya daha çok gidiyoruz. 2021 yılında bu ziyaretler başarılı oldu. Ama 2022 yılında yeni bir stratejimiz var. 2022 yılının stratejisi ana cadde, esnaf, STK ziyaretinden çok ev ve mahalle odaklı olacak. Gittiğimiz her yerde 'hep birlikte bu çukurdan çıkaracağız ülkeyi' diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanlığı ziyaretinin ardından CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan ve beraberindeki partlililerle birlikte Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'i makamında ziyaret etti.


1

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

2

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

3

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

4

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

5

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi