CHP’DE ‘İNCEDEN SU SESİ’ GELİYOR

Ankara Çankaya Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ardahanlı İş İnsanı Özgür Erdem İncesu’nun CHP’den Ardahan Milletvekili aday adayı olması yönünde yoğun baskı var.

SİYASET 13.03.2023 16:34:00 1
CHP’DE ‘İNCEDEN SU SESİ’ GELİYOR

Ankara Çankaya Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ardahanlı İş İnsanı Özgür Erdem İncesu’nun CHP’den Ardahan Milletvekili aday adayı olması yönünde yoğun baskı var.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesi partilerin aday adayları sahaya çıkmaya başladı. CHP’den Ardahan Milletvekili aday adayı olacağı konuşulan Özgür Erdem İncesu’nun nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

STK ve siyasette deneyimli bir isim olan, Ardahan’ın her sorununda elini taşın altına koyan, Ardahan için hayalleri olan konu Ardahan olunca hiçbir fedakarlıktan geri kalmayan Premar Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi İş İnsanı Özgür Erdem İncesu, Ankara’da Ardahan için bir çok konuda lobi faaliyetlerini sürdürüyor. Ardahan için stratejik planlar hazırlayan ve gece gündüz demeden Ardahan’ın kalkınması, istihdamın arttırılması ve göçün önlenmesi için yoğun çaba sarf eden İncesu’ya Ardahan’ın ihtiyacı var.


Sevgi Güneş
16.03.2023 23:37:27
Yaklaşık 15 yıldır Ardahan’da yaşayan bir vatandaş olarak belirtmek isterim kiArdahan’ın böyle bir vekile ihtiyacı yok şehirde birkez olsun görmediğimiz bu şehire hiçbir yatırımı olmayan fakat seçim zamanı yaklaşınca adını duyduğumuz bu isimlere ihtiyacımız yok!Vekil adaylarından isteğimiz aday olmadan önce Ardahan için yaptıkları yatırımları belgelesinler lütfen buradaki halkın ne cenazesinde ne düğününde bulundular?Madem bu kadar yatırım yapabilecek güce sahipler buyurup Ankara’dan aday olsunlar Ardahan sizin vekillik hayallerinizi gerçekleştireceğiniz bir memleket değil bu memleketin gercekten içinde yaşayıp sorunlarını bilen insanlara ihtiyacları var! Bir cumhuriyet halk partili olarak sayın Kemal Kılıçdaroğlu siz vekillikleri satarak partiye para kazandırmak mı niyetiniz yoksa şehirleri kazanmak mı Türkiye’de kritik bir siyaset gündemi varken böyle insanları aday ederek politik bir hatayı kaldırabilecek durum kalmadı! Bilinsin ki Ardahan halkı burada yaşamayan seçim zamanı çantasını alıp gelen vekil seçmeyecek dışarıdan gelen aday Olduğunda alternatif partileri değerlendireceğiz ve Ardahan’ı chp olarak kaybedeceksiniz!

1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı