CHP ADAYLARINA HANAK VE DAMAL’DA YOĞUN İLGİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan Milletvekili Adayları Özgür Erdem İncesu ve Asım Karabacak, Hanak ve Damal ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgiyle karşılaştı.

SİYASET 18.04.2023 16:14:00 0
CHP ADAYLARINA HANAK VE DAMAL’DA YOĞUN İLGİ

Şenol Kirman/Ardahan Medya

CHP Ardahan Milletvekili Adayları Özgür Erdem İncesu ve Asım Karabacak, sahaya inerek seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan Milletvekili Adayları Özgür Erdem İncesu ve Asım Karabacak,  Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla Ardahan’ı karış karış gezerek çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlere kısa bir süre kala sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmama iddiasıyla çalışmalarını sürdüren CHP Ardahan Milletvekili Adayları Özgür Erdem İncesu ve Asım Karabacak, Hanak ve Damal ilçelerine ziyaretlerde bulunarak vatandaşla kucaklaştı. Ziyaretlerde adaylar esnafların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştılar.

Milletvekili adaylarına Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan CHP İl Başkanı Yalçın Taştan, Deva Partisi İl Başkanı Candar Yılmaz, Gelecek Partisi İl Başkanı Celil Toprak ve CHP Ardahan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Can Bektaş ve İl, İlçe örgütleri de eşlik etti.

Esnafın ve vatandaşın sıcak ilgisiyle karşılaşan İncesu ve Karabacak hem vatandaşların hem de esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek seçimlerde destek istediler.


1

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE YAŞANAN KANUNSUZLUKLAR İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU

2

Teknoloji Bağımlılığına Karşı eğitim verildi

3

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

4

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

5

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR