Ceren Abla Kreşi’nden Cumhuriyet Balosu

Özel Ceren Abla Kreşi Cumhuriyetin 100. Yılını Cumhuriyet Balosu programıyla kutladı.

GÜNCEL 30.10.2023 17:02:00 1
Ceren Abla Kreşi’nden Cumhuriyet Balosu

Özel Ceren Abla Kreşi Cumhuriyetin 100. Yılını Cumhuriyet Balosu programıyla kutladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yıllık başarı öyküsünün sembolü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Özel Ceren Abla Kreşi tarafından 100.yıl coşkusuna yakışan programlarla kutlandı.

Yalnızçam Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte kreşin minik katılımcıları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında düzenlenen kutlama programı ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı.

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı yemekli organizasyonda kreşin 4-6 yaş grubu minik öğrencilerinin aileleri ile birlikte yapmış olduğu vals gösterileri büyük beğeni topladı. Etkinliğin devamında halk oyunları ekibi tarafından Zeybek ve Kafkas gösterileri yapıldı. Canlı müzik eşliğinde devam eden programda, ateş başı meşale ve akordiyon dinletisi yapıldı.

Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliğe Özel Ceren Abla Kreşi yöneticileri ile öğretmenleri de katılarak çocukların coşkularına ortak oldu.

Özel Ceren Abla Kreşi’nden yapılan açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100.yıl dönümü vesilesiyle, başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın aziz topraklarını canları pahasına savunan asil milletimizin küllerinden yeniden doğmasını sağlayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun” denildi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


Mehmet emin kaplan
30.10.2023 17:23:25
Atamız Gazi Mustafa Kemal'in ve tüm şehit ve gazilerimizin döktüğü her damla kana yakışır bi kutlama bizler bu coşkuyla kutladık ça atalirimiz da yattıkları toprakta huzur bulacaklar nice 100 yıllara

1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak