CEREN ABLA KREŞİ: MUTLU VE UMUTLU BİR YIL DİLİYORUZ

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgının bir an önce son bulduğu, kadın cinayetlerinin yaşanmadığı, hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği ve yaşama hakkının elinden alınmadığı mutlu ve umutlu bir yıl diliyoruz.

GÜNCEL 28.12.2021 18:07:00 0
CEREN ABLA KREŞİ: MUTLU VE UMUTLU BİR YIL DİLİYORUZ

Ceren abla kreşinin değerli eğitimcileri, değerli Ardahanlılar, velilerimiz ve sevgili çocuklar;
Ceren abla ailesi olarak hep birlikte sürdürdüğümüz eğitim yolculuğumuzda yeni bir yıla daha adım atıyoruz. Hızla değişen dünyada her alanda özgün, araştırmacı, sorumluluk alabilen, çözüm odaklı, insan haklarına ve farklılıklarına saygılı, donanımlı ve bilinci bireyler yetiştirme yolunda 2021 yılında çok kıymetli adımlar attık.
Aklı ve bilimi kendine rehber edinen, yabancı dil becerileri yüksek, sanatı ve sporu yaşamının bir parçası haline getiren, Atatürkçü ve çağdaş nesiller yetiştirmeyi misyon edinen kurumumuzun, gelecek yıllarda da bu anlayış çerçevesinde birçok başarıya imza atmaya devam edeceğine olan inancım tamdır.
Tüm dünyayı etkisi altına alan salgının bir an önce son bulduğu, kadın cinayetlerinin yaşanmadığı, hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği ve yaşama hakkının elinden alınmadığı mutlu ve umutlu bir yıl diliyorum.

CEREN ODABAŞI BULĞA
Ceren Abla Kreşi Kurucu Müdür

CEREN ABLA ÖZEL KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı