Cennet vatan Posof’un çehresi değişiyor

Ardahan’ın Posof ilçesinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNCEL 5.10.2023 13:10:00 0
Cennet vatan Posof’un çehresi değişiyor

Ardahan’ın Posof ilçesinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Posof’ta elektrik, telekom, kanalizasyon, yağmur suları ve doğalgaz hattı çalışmaları tamamlanırken, asfalt ve parke taşı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, “Yenilenen altyapı ve üstyapı çalışmaları ile cennet vatan Posof’u daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Gece gündüz demedik, hiç durmadan halka hizmet yolundayız” dedi.

Başkan Ulgar, “İlçemizde, elektrik nakil hatları yer altına alındı. Telekom hatları yer altına alındı. Fiber optik hatlar döşendi. İlçe tamamının içme suyu hattı yenilendi. İlçe tamamının kanalizasyon hattı yenilendi. İlçemizin yağmur suyu hattı sil baştan yapıldı. İlçemizin doğalgaz hattı ilçe tamamına çekildi ve çok yakında hizmete girecek. Tüm bunları yaparken tek gerçeğimiz cennet vatan Posof'u daha yaşanabilir bir şehir yapmaktı. Gece gündüz demedik, hiç durmadan halka hizmet yolundayız. Bu çalışmalar sırasında deforme olan yolları da yaptık, yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. İlçemizin sathi asfaltlama çalışması tamamlanmak üzere ve parke taşı çalışmaları hızla devam ediyor. Tüm yollarımız iyileştirildi ve çok daha güzeli yapılacak” diye konuştu.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak