CENGİZ GÜLER, ARDAHAN’I BÜTÜN YÖNLERİYLE TANITMA İMKANI YAKALADIK

Cengiz Güler, Ankara Altınpark’ta 4 gün süren ve sona eren Ardahan Tanıtım Günleri etkinliklerinde ilimizin ve ilçelerimizin sahip olduğu bütün değerleri bir bütün halinde tanıtma fırsatı yakaladıklarını söyledi.

GÜNCEL 5.12.2021 22:26:00 0
CENGİZ GÜLER, ARDAHAN’I BÜTÜN YÖNLERİYLE TANITMA İMKANI YAKALADIK

Ankara Sincan’da bulunan Jet Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı, Ankara Ticaret Odası Eski Meclis Üyesi, USKGSD Genel Başkanı aynı zamanda Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Disiplin Kurulu üyesi olan Cengiz Güler, “Ardahan’ı bütün yönleriyle tanıtma imkanı yakaladığımız etkinliklerden en güzel şekilde istifade ettik.” dedi.

Ankara Altınpark’ta 4 gün süren ve sona eren Ardahan Tanıtım Günleri etkinliklerinde ilimizin ve ilçelerimizin sahip olduğu bütün değerleri bir bütün halinde tanıtma fırsatı yakaladıkları Ardahan Tanıtım Günlerini çok iyi değerlendirdiklerini ifade etti.

Cengiz Güler, “İlimizin tarihi ve kültürel dokusunu, yöresel ürünlerimizi ve coğrafik güzellikleri ziyaretçilerimizle detaylı olarak paylaştık. Her yönüyle başarılı geçen bir etkinlikten en iyi şekilde faydalanmaya çalıştık” dedi.

Cengiz Güler, kendisinin Ardahan Göle Senemoğlu köyünden olduğunu, Ankara’da ikamet ediyorum.  Doğduğumuz ilimizin tanıtılması ve organizasyonunda küçük bir payımda olsa ondan mutluluk ve gurur duyduğumu belirtmek isterim.

Güler, “2-3-4-5 Aralıkta Ardahan federasyonumuzun düzenlemiş olduğu Ardahan tanıtım günleri çok heyecanlı çok yoğun bir katılımla geçti. Umduğumuzun üzerinde katılım oldu. Ardahan’ımızdan Ankara’ya etkinliği takip etmeye gelen siz değerli gazetecilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

İnşallah seneye düzenlemeyi hedeflediğimiz 2. Ardahan tanıtım günlerini eksiklerimizi görerek daha profesyonel, daha yoğun, dolu dolu bir program hazırlayarak, seneye daya iyi yapmayı şimdiden planlamaya başladık.

Tek üzüldüğümüz Ardahan esnafının fazla katılım sağlamaması oldu. etkinlik öncesi Ankara’dan Ankara ARDAFED olarak Ardahan ilimize ve ilçelerimize giderek bir hafta boyunca oradaki esnaflara çağrıda bulunduk ve davet ettik, ama sadece 5-6 esnafımız katılım sağlaya bildiler. Ama başta Ardahan Valiliğimiz, Ardahan Üniversitesi, Ardahan Belediyesi, Hanak Belediyesi, Göle Belediyesi, Damal Belediyesi, Posof Belediyesi, Çıldır belediyesi, Ticaret Odası, SERKA, İl Kültür Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğünün verdikleri desteklerden, açtıkları stantlardan ve buraya gelen vatandaşlara ilgi alakalarından dolayı tüm kurumlarımıza sahsım ve federasyon olarak teşekkür ediyorum. Ayrıyeten Ardahan’dan gelerek bizleri yerelde ve ulusalda tanıtım konusunda 24 saat bizlerin yanında durarak haber yapan siz basın emekçilerine sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak