Canip Kara’dan Serhat Ardahan Spora Maddi Destek Ve Yeni Yıl Mesajı

Ankara’da organik ürün satışı yapan Ege Şarküteri’ den Serhat Ardahanspora maddi destek

GÜNCEL 28.12.2022 12:33:00 0
Canip Kara’dan Serhat Ardahan Spora Maddi Destek Ve Yeni Yıl Mesajı

Ankara’da organik ürün satışı yapan Ege Şarküteri’ den Serhat Ardahanspora maddi destek

Ankara’da organik ürün satışı yapan Ege Şarküteri işletmecisi, aynı zamanda CHP Ankara il disiplin kurulu Başkan Yardımcısı olan ve memleketini hiç boş bırakmadan, bölgenin sorunlarını dile getirerek siyaset yapan Canip Kara’dan, Serhat Ardahan spora maddi destek geldi. 

Ege Şarküteri işletmecisi Ardahanlı Canip Kara gazetemize yaptığı açıklamada,  “Bizlerde Ardahanlıyız, Ardahan’ımız için, Serhat Ardahan spor için elimizden gelen desteği her zaman yapmaya hazırız. Serhat Ardahan sporun başarılı olması için desteğimizi hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz".

Aldığımız bilgilere göre, Canip Kara kulüp için maddi destekte bulunurken, yılbaşından sonra tekrar yardımda bulunacağı öğrenildi. 

Canip Kara bu hafta sonu yeni yıla girmenin umuduyla yeni yıl mesajında:

Kara,2022 yılı halkımız adına çok zor bir yıl oldu, enflasyonun adeta hortladığı, işsizlik, yoksulluğun daha da arttığı. Ekonomik krizlerin yaşandığı bu yılın bir daha yaşanmaması en başlata dileğimiz olarak; Her yeni yıl yeni umut ve yeni bir başlangıçtır. Ekonomik sıkıntıların, işsizliğin, yoksulluğun sona erdiği, adaletin, hukukun üstünlüğünün sağlandığı bir Türkiye hepimizin umudu. Demokrasi, hukuk, özgürlük ve eşitlik mücadelemiz yeni yılda da sürecek. Yeni yılın tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti