Canip Kara: “Genel Başkanımız Görev Verirse Adayım”

Sosyal Demokrasi Derneği ve Ardahan Belediyesi işbirliği ile Ardahan’da düzenlenecek olan “Türkiye’nin Ekonomik, Tarımsal Durumu Ardahan’ın Tarımı” paneli öncesi Panelist Canip Kara basın mensupları ile bir araya geldi.

GÜNCEL 30.11.2022 13:53:00 1
Canip Kara: “Genel Başkanımız Görev Verirse Adayım”

Sosyal Demokrasi Derneği ve Ardahan Belediyesi işbirliği ile Ardahan’da düzenlenecek olan “Türkiye’nin Ekonomik, Tarımsal Durumu Ardahan’ın Tarımı” paneli öncesi Panelist Canip Kara basın mensupları ile bir araya geldi.

Ardahan Medya TV'ye özel açıklamalarda bulunan Canip Kara, 2023 seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görev verdiği takdirde milletvekili adayı olabileceğini söyledi.

02 Aralık 2022 tarihinde saat 13.00’da Ardahan Belediyesi Konferans Salonunda Moderatörlüğünü Canip Kara’nın yapacağı panelde SDD Genel Başkanı ve önceki dönem Türkiye Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Sami Doğan, CHP Ekonomi Masası Üyesi, önceki dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Sertaç Eş birer konuşma yapacaklar.

Panel öncesi gazetecilerle bir araya gelen Sosyal Demokrasi Derneği Yönetim Kurulu üyesi Canip Kara Ardahan Medya TV’ye yaptığı özel açıklamada; “Panel çalışması için Ardahan Belediye Başkanı sayın Faruk Demir ile birlikte iki ay önceden çalışma yapmıştık. Bunun çalışmasını Ankara’da da ben yaptım. Panelimize katılan panelistlerden CHP ekonomi masası üyesi İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli,  Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Sertaç Eş, Türkiye Ziraat Odaları bir önceki başkanı Sami Doğan, aynı zamanda Sami Doğan bizim Demokrasi Derneği’nin de Genel Başkanı. Panelimiz için bir ön çalışma Ankara’da yaptık ve tarihini belirledik. 02 Aralıkta Ardahan Belediyesi Konferans salonunda panelimizi gerçekleştireceğiz. Bütün burada Ardahanlı iş adamlarını, Ticaret Odalarını, Sivil Toplum Örgütlerini ve Ardahan halkını panellimize davet ediyoruz. Katılım sağlamalarını temenni ediyorum. Bu panel için ben ve arkadaşlarım özellikle siyasi partileri, bazı odaları, ilçe başkanlıklarını, özellikle bizim partimizin ilçe başkanlıklarını ziyaretlerimiz oldu. Davetiyelerimizi verdik, bugünde yarım kaldığımız yerlerden devam ederek, Göle, Çıldır ilçelerimizi gezerek davetiyelerimizi dağıtıp panelimize davet edeceğiz. Yoğun bir programdayız, bu arada şunu da söyleyeyim, şimdi bu karlı bir Ardahan gününün sabahından herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.

Burada çok güzel Ardahan kalesindeyiz, burada Serhat arkadaşımızın iş yerinde kahvaltımızı yaptık, ona da işletmeci olarak teşekkür ediyorum. Ben Ardahan Göleliyim, biz buralıyız, Göleliyiz hiç buradan kopmadık, zaten hep buradayız. Son 2 yıldır da her ay gelip gidiyorum. Ardahan’ın sorunlarıyla da ilgileniyoruz. Ankara İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısıyım, Sosyal Demokrasi Derneğinin Yöneticisiyim, Ardahan Federasyonunun Disiplin Kurulu Başkanıyım, Göle Derneğinin Onur Üyesi Kurucusuyum. Aynı zamanda 17 yaşından itibaren siyasetin içindeyim.” diye konuştu.

SEÇİMLERDE GÖREV VERİLİRSE GÖREVDEN KAÇMAM

2023 seçimlerinde Milletvekili adayı olacak mısınız sorusuna yanıt veren Canip Kara, “17 yaşından itibaren siyasetin içindeyim. Önümüzdeki seçimlerde, bu iktidarın değişmesi için, partimiz, Genel Başkanımız bize bir görev verirse biz ondan kaçınmayız, yolumuza devam ederiz” ifadesini kullandı.


Mehmet Demir
3.12.2022 10:56:42
Panelinizin hayırlı olmasını Ardahan ilimiz ve ilçelerine refah getirmesini en içten dileklerimle demmenni ediyorum kıymetli arkadaşım dostum yoldaşım Canip kara ya siyasi yaşamında başarılar dilerim

1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı