Caner Çoban, “Yeniden Refah Partisi milletimizin derdine derman olacak”

28. Dönem Yeniden Refah Partisi Ardahan Milletvekili Adayı Caner Çoban, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ardından açıklama yaptı.

SİYASET 22.05.2023 15:56:00 0
Caner Çoban, “Yeniden Refah Partisi milletimizin derdine derman olacak”

28. Dönem Yeniden Refah Partisi Ardahan Milletvekili Adayı Caner Çoban, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ardından açıklama yaptı.

Caner Çoban, “Ülke genelinde toplamda 5 Milletvekili ile milletimizin derdine derman olacak olan Yeniden Refah Partisi her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceğinden hiç kuşkunuz olmasın” dedi. 

Açıklamasında Ardahan halkına ve partisinin teşkilatlarına teşekkür eden Caner Çoban şunları söyledi; “Değerli Ardahanlı hemşerim hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum. 14 Mayısta yapılan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucu ülkemiz ve Serhat şehrimiz Ardahan genelinde bizlere vermiş olduğunuz şerefli oylarınız ile 25 Yıl sonra Yeniden Refah Partisini yani Milli Görüşü tekrardan meclise taşıdınız. Ülke genelinde toplamda 5 Milletvekili ile milletimizin derdine derman olacak olan Yeniden Refah Partisi her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceğinden hiç kuşkunuz olmasın. Seçim sürecinde başta ilçe başkanlarımız Gençlik ve Kadın kolları başkanlarımız ve kıymetli teşkilatlarına çok teşekkür ederim. Tekrardan bizi oyları ile şereflendiren tüm seçmenlerimize teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun ilimizde Cumhur ittifakından Kaan Koç, Millet ittifakından da Özgür Erdem İncesu vekil olarak seçilmişlerdir her iki vekilimize de hayırlı olsun diyor memleket adına şimdiden çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak