Cami imamı gazetemize konuştu! “Darp edilen, hakaretlere uğrayan benim”

Ardahan merkeze bağlı Balıkçılar Köyünde N.K. isimli cami imamı ile köyde yaşayan G.Ç. isimli kadın arasında geçtiğimiz günlerde cami ses sistemi nedeniyle kavga çıktı.

GÜNCEL 27.04.2023 14:04:00 0
Cami imamı gazetemize konuştu! “Darp edilen, hakaretlere uğrayan benim”

Şenol Kirman/Ardahan Medya

Ardahan merkeze bağlı Balıkçılar Köyünde N.K. isimli cami imamı ile köyde yaşayan G.Ç. isimli kadın arasında geçtiğimiz günlerde cami ses sistemi nedeniyle kavga çıktı. Yaşanan olayda G.Ç. isimli kadın gazetemize ulaşarak cami imamı N.K. tarafından şiddet gördüğünü ileri sürmüştü. 

Yargıya taşınan olayla ilgili gazetemize açıklamada bulunan imam N.K., G.Ç. isimli kadın tarafından darp edildiğini, hakaretlere uğradığını ve suçlamaları kabul etmediğini belirterek olayı şöyle anlattı;

“Yaşanan olay medyadan çıkanlardan çok farklı oldu. Asıl darp yiyen benim, kafası kırılan benim ama medyada farklı yansıtıldı. Olayda ismi geçen kadının kayın pederinin vefatından sonra kaynı taziye çadırına ses sistemi almak istedi. Bende ses sistemi olmadığı için almasını söyledim. O zamanlarda bayilerde ses sistemi yoktu, sipariş verildi. Ses sisteminin ücretini de Almanya’da yaşadığı için oraya dönmesi gerektiğinden dolayı cihazı getirene verdik parayı almadı, o kişide para sende kalsın ben gidiyorum geldiğinde ödersin dedi. Ses sistemi biraz geç geldi, parasını ödedim ses sistemini camiye koydum. Cihazın fotoğraflarını da o kişiye gönderdim. İsmi geçen kadın sağda solda hırsız hoca, parayı çaldı yedi, cihazı almadı ve bazı hakaretlerde bulunarak benim hakkımda halka söylemlerde bulunuyordu. Ben cihaz gelene kadar kendisiyle hiçbir şekilde muhatap olmadım. Cihaz geldiğinde kendisine söyledim cihaz geldi bakabilirsin diye. Oda bana gelmiyorum hırsız, ben sana hırsız demeseydim getirmezdin gibi söylemlerde bulunmaya başladı. Ben kendisine gitmesini, uzaklaşmasını söylememe rağmen yerden bir taş alıp göğsüme vurmaya başladı. Ben o acıyla yere eğilince elinde ki sopayla da kafama vurmaya başladı. O anda çevredekiler araya girerek uzaklaştırdılar. Bunlarla da yetinmeyerek bana ağza alınmayacak küfür ve hakaretler etmeye başladı. Olayın yaşandığı yer taşlık bir alandı ayağı taşa takılarak yere düştü ve burnu, yüzü yaralandı. Olay bundan ibaret, benim ona karşı herhangi bir fiziksel temasım olmamıştır, asıl darbeyi ben aldım, kafam kırıldı, kaburgam eğildi. O kadının benim hakkında ki suçlamalarını asla kabul etmiyorum” diye konuştu. 


1

AK Parti İl Başkanı Yılmaz’dan mobbing iddialarına sert tepki

2

AKI-DER, Yöresel Yemekleri tanıtacak

3

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

4

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

5

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor