Cahit Ulgar’dan veda mesajı

Cahit Ulgar görev süresinin sona ermesinin ardından sosyal medya üzerinden bir veda mesajı paylaştı.

SİYASET 3.04.2024 11:46:00 0
Cahit Ulgar’dan veda mesajı

Ardahan’ın Posof ilçesinde AK Parti’den 2 dönem belediye başkanlığı yapan ve 31 Mart seçimlerini kaybeden Cahit Ulgar, seçimin ardından veda mesajı yayınladı.

31 Mart seçimlerinde Posof’ta CHP adayı Erdem Demirci 713 oy alarak seçimi kazanırken, AK Parti adayı Cahit Ulgar ise 481 oy aldı. 

Cahit Ulgar görev süresinin sona ermesinin ardından sosyal medya üzerinden bir veda mesajı paylaştı.

Belediye personellerine ve Posof halkına teşekkür eden Ulgar şunları söyledi; “Çok değerli Posoflular ve Posof sevdalıları; Siz değerli hemşerilerimin desteği ile 15 yıl belediye meclis üyeliği yaptığım Posof Belediyesi'ne 2014 ve 2019 yılında yapılan seçimlerde 2 dönem, 10 yıl belediye başkanı olarak hizmete devam ettim. Görev yaptığımız süre içerisinde ilçemize önemli hizmetler yaptık, değerler kazandırdık ve ilçemizi hak ettiği yere taşımada ben ve ekibim canla başla çalıştık. İyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla belediye başkanı olarak 10 yıl görev yaptığım belediyemizin yeni başkanı 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonucunda Erdem Demirci kardeşimiz olmuştur. Kendisinin bu bayrak yaşında, canla başla görev yapacağından eminim. Görev yaptığımız süre içerisinde mutlaka doğrularımız, yanlışlarımız, kırdığımız gönüller ya da sevindirdiğimiz yürekler, hepsi olmuştur. Biz, varsa hakkımız herkese helal ediyoruz ve isteğimiz, sizlerin de hakkınızı helal etmenizdir. Güzel işler, büyük hizmetler yaptığımızı düşünüyoruz ancak halkımızın bize verdiği görev süresi buraya kadarmış. Yıllarca birlikte görev yaptığımız Posof Belediyesi personellerine de hizmet yolumuzdaki yol arkadaşlıkları için teşekkür eder, siz değerli Posof sevdalılarına bize gösterdiği teveccüh ve güven için teşekkür ederim. Yeni dönemde ve yeni görevinde ilçemizin Belediye Başkanı olarak seçilen kardeşimize başarılar ve muvaffakiyetler dilerim. Rab'bim birliğimizi ve dirliğimizi daim kılsın” ifadelerine yer verdi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

2

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

3

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

4

Meyve ağaçları satışa çıktı

5

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması