Caddeler oto parka döndü

Ardahan’da cadde ve sokaklara park edilen araçlar, araç ve yaya trafiğini olumsuz etkiliyor

GÜNCEL 28.02.2023 15:23:00 0
Caddeler oto parka döndü

Haber: Arzu Alkan

Ardahan´da araç sürücüleri, araçlarını caddelere gelişi güzel park ediyor. Gelişi güzel park edilen araçlar yaya ve araç trafiğinin yanı sıra temizlik çalışmalarını aksatıyor.Vatandaşlar ise bir kaldırımdan diğerine geçmek için akla karayı seçiyor. Trafik ekiplerinin uyarısını dikkate almayan bazı sürücüler, araçlarını park ederek ortadan kayboluyor. Zaman zaman park edilen araçlar yüzünden trafik aksarken, trafik ekipleri ise araç trafiğini düzene sokmak için yoğun çaba sarf ediyor. 

Ardahan´da yıllardan beri çözülmeyen gelişi güzel park sorunun çözüleceğine inanan vatandaşlar, bazı işyeri sahiplerinin ise yola çeşitli malzeme koyarak trafiğin içinden çıkılmaz bir hale sokmasına ise bir anlam veremediklerini belirtiyorlar. Bütün cadde ve sokaklar araçların sağlı sollu ve gelişi güzel parklarıyla bir şekilde işgal edilmiş durumda bir tarafta araçlar, bir tarafta kaldırım işgalleri Sık sık park edilen araçların, çözüme kavuşturması vatandaşlar tarafından isteniyor.

Kent, trafiğin en yoğun olduğu caddelerden Kongre Caddesi, Atatürk, Caddesi adeta otoparka dönmüş durumda. Sık sık park edilen araçlar yayaları da olumsuz etkiliyor. Aileleriyle birlikte Yürüdükleri kaldırımlarımdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar, gelişi güzel park edilen araçların arasından geçmekte zorlanıyor.


1

Meyve ağaçları satışa çıktı

2

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

3

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

4

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

5

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret